Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Milanović čestitao Božić: Odmorimo se od žestokog ritma politike

Zoran Milanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
24.12.2019.
u 17:00

Građanima je Milanović poželio sretan, radostan i miran Božić

Zoran Milanović na Facebooku je objavio božićnu čestitku. Građanima je poželio sretan, radostan i miran Božić te poručio grada ga provedu s onima najbližima kao i onima s kojima se tijekom godine malo viđaju i nedovoljno razgovaraju u okviru obitelji, s prijateljima i s onima kojima je potrebna pomoć.

"U ovih dva do tri dana odmorimo se od žestokog ritma politike, za nju uvijek ima vremena. Sretna Božić", kazao je Milanović.

Komentara 10

LO
Long
19:38 24.12.2019.

Kome ti cestitas Bozic? Ti nisi katolik.

OO
oo8787
20:17 24.12.2019.

Crveni barun se na ovaj način izruguje sa hrvatskim katoličkim svetinjama.

MA
marmelada
19:58 24.12.2019.

Kome sretan Božić , vama ili nama, pošto ga vi ne slavite onda je valjda nama.. Ipak hvala da si se sjetio, lijepo od tebe Zoki..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije