Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za media servis

Milanović: Bajić je ranije trebao početi rješavati korupciju

'15.09.2011., Zagreb - Iblerov trg, sredisnjica SDP-a, predsjednik stranke Zoran Milanovic. Portret. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
16.11.2011.
u 17:51

Pobijedi li na izborima, neće tražiti da 9. prosinca i on ide na potpisivanje ugovora s EU jer se ne smatra osobno zaslužnim za zaključenje pregovora

Bolje sporo nego prekasno, tako je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u intervjuu za Media servis komentirao zašto je HNS nakon nekoliko dana premišljanja ipak s liste za Sabor skinuo varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša, koji je u alkoholiziranom stanju skrivio prometnu nesreću. "To što je Habuš učinio", kaže, "treba ga otrijezniti, on odgovara građanima Varaždina".

Na pitanje zašto ne proziva i Čačića, koji je skrivio nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, Milanović odgovara da je između ta dva slučaja velika razlika. "Gospodin Habuš je trebao i mogao upravljati svojim postupcima i zbog toga će mu to biti teret u političkoj karijeri, ono što se dogodilo Čačiću je drukčije. To je bio splet nesretnih okolnosti. To što se dogodilo Čačiću može se dogoditi svakome, a Habuš je mogao izbjeći pijanstvo, to što se dogodilo njemu se ne smije dogoditi".

Milanović je ocijenio da je Mladen Bajić trebao prije početi rješavati korupciju. "Jer ako sam ja nešto vidio i mnogi od nas, pa i vi 2006. i 2007., onda sam očekivao da to tada vide i ljudi kojima je to posao. Ne mogu ja vidjeti bolje od njih".

Šef SDP-a rekao je kako se ne osjeća povlaštenim u kampanji s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi HDZ. "To što im se događa nismo uzrokovali mi, o tome sam govorio 2007. Sad to više ne komentiram jer protivnika koji je na konopcima ne udaram".

Pobijedi li na izborima, neće tražiti da 9. prosinca i on ide na potpisivanje ugovora s EU jer se ne smatra osobno zaslužnim za zaključenje pregovora. U intervjuu je otkrio svoju najveću vrlinu – mijenjam se – i najveću manu – ne mijenjam se.

Komentara 305

OB
-obrisani-
20:19 16.11.2011.

dobro.... PA, IMA LI U HRVATSKOJ NETKO S STVARNIM INVENCIJAMA??? ovi svi blesimudani u politici, otvaraju samo toplu vodu ! uh, koliko je beskorisno zanimanje političar u HR !!!!!!!! pa tu nema niti jedan koristan po društvo !

OB
-obrisani-
19:14 16.11.2011.

Mislim da bi refren cajke \"buš-buš-HA, HA\" bio bolji.

OB
-obrisani-
18:35 16.11.2011.

Ha, ha, ha BUŠ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije