Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanka Opačić:

Nije iznenađenje da teleoperateri otpisuju najviše dugova

Milanka Opačić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
16.04.2015.
u 13:35

Gotovo pet tisuća korisnika socijalnih naknada nije podnijelo zahtjeve za otpisom duga iako kao korisnici “socijale” imaju automatski uvjete na otpis

        Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić rekla je danas da je dosad 5.800 građana dobilo otpis duga, a da je još devet tisuća zahtjeva za otpis trenutačno u proceduri. Posebno je naglasila kako skoro pet tisuća korisnika socijalnih naknada nije podnijelo zahtjeve za otpisom duga iako kao korisnici “socijale” imaju automatski uvjete na otpis.

Opačić kaže kako su im slali i obavijesti, ali da se unatoč tome još nisu prijavili u program otpisa dugova. Ministrica socijalne politike i mladih kaže kako uopće nije čudno da su najviše dugova otpisali teleoperateri.

– To nije iznenađenje jer teleoperateri imaju najviše korisnika koji ispunjavaju uvjete za otpis dugova, slijede banke, pa država, a potom lokalna komunalna poduzeća – rekla je ministrica Milanka Opačić.     

>> Za mobitele oprošteno 8 milijuna, za struju 33 tisuće kuna

>> Počela druga faza otpisa dugova građanima

Komentara 2

OB
ObrenM
13:54 16.04.2015.

Zasto nas izazivate sa umotvorinama polupismene i natecene spodobe.

HR
H.R.T.99
14:47 16.04.2015.

Jao si ga nama koliko je "pametna" ministrica a i novinar koji je napisao njezinu izjavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije