Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selidba agencije
Povratak na članak

Male šanse da dobijemo Agenciju za lijekove EU

Spremno je i moguće sjedište EMA-e, Sky Office, no u utrci je važan i broj mjesta u međunarodnim školama i vrtićima, infrastruktura..

Komentari 8

DU
Deleted user
18:34 02.08.2017.

Zemlja koja ima zdravstveni sustav u kolapsu, sustav koji ne plaća godinama račune dobavljačima lijekova, sustav u kojem nema niti jedne suvisle i korisne promjene jednostavno nema nikakve šanse. Jedno su želje naših političara a potpuno drugo strogi i zahjevni kriteriji prilikom takvih natječaja.

VL
KE
kenedy
21:03 02.08.2017.

ovaj kujundzic je patoloski lazljivac...laze cim zine...al odlicno se uklapa u svoju partiju...

VL
EM
emojmile
18:37 02.08.2017.

Umjesto da trazite rjesenja za ono sto nemamo,vi cvilite

VL
ST
stefj
17:19 02.08.2017.

Svaka država može glasati i za sebe? Onda nema onog - ja tebi, ti meni... U svakom slučaju, prevelika je to lova da bi EU dozvolila da se slijeva u Hrvatsku, vjerojatno će agencija biti smještena negdje u Francuskoj, možda Italiji... A ona Borozan, umjesto da joj je partija iznad države, pa svoju poziciju koristi isključivo za politički obračun, mogla bi se uključiti u lobiranje. No, uvijek je lakše pljuvati nego raditi...

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:49 03.08.2017.

Pa znaju ljudi u Europi s kim imaju posla i da bi mogli završiti ko Agrokor lova do krova a krov u podrumu

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:12 03.08.2017.

Kakav Ministear čeka da mu neko nešto dodjeli šta on ima u mozgu čeka nobelovu da mu se dodjeli ili da lobira kao div ali reko što on ima u mozgu.

VL
DU
Deleted user
01:19 03.08.2017.

Što će nam agencija kad uskoro kreće inicijativa za referendum za istupanje iz ovakve EU gdje Njemačka i Francuska dijele i određuju državne granice kao da je seosko imanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.