Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dondura nikad vidio'

Milan Kovač odgovorio na optužbe iz NU2: 'Zapravo je posrijedi Stjepan Mesić'

Milan Kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.04.2017.
u 20:40

Na ovakve monstruozne laži sam se već navikao, kaže Kovač

Bivši zaposlenik Vindije Rajko Dondur danas je, govoreći u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" o kriminalu u toj tvrtki, naveo kako je Vindija kupila Koku pošto je on 1994. godine ravnatelju Fonda za privatizaciju Milanu Kovaču odnio kuvertu sa 20.000 DM.

Milan Kovač nam je izjavio:

- Na ovakve monstruozne laži sam se već navikao. Očito je urednik u zadnji tren promijenio koncept emisije kako bi uz najavljenog doveo i gosta koji će izreći tu laž i koji je priznao da je tri puta osuđivan. Nikad toga čovjeka nisam vidio niti sam 1994. bio predsjednik Fonda za privatizaciju na čije sam čelo došao u lipnju 1995. A cilj je bio da me se kompromitira kao svjedoka na sutrašnjem sudskom procesu u kojem je Stjepan Mesić optužio Milana Ivkošića jer je u jednom tekstu u Večernjaku napisao da je bio suradnik Udbe i KOS-a, da je 1994. pučem htio spriječiti oslobođenje Hrvatske te da je veleizdajnički svjedočio u Haagu.

>> Mesić na snimci iz 1992.: Bili su to radni pogoni. Kad su ljudi došli u Jasenovac, onda su praktički bili spašeni

>> Mesić zbog objavljene snimke podnio ostavku na mjesto počasnog predsjednika SABA-e

Komentara 96

BA
bakulušić
22:48 09.04.2017.

Mislio sam da je Onaj koji briše još uvijek u Prnjavoru. I prevarih se ljuto !

MO
mobitel20
22:30 09.04.2017.

Kovac nije lopov. Ovaj laze ! A najsumnjiviji su igrokazi Ace Stankovica,Maje Sever i Nine Obuljen koji od HRTa rade obicnu pamfletarsku aktivisticku ustanovu kojoj je istina zadnja rupa na svirali.

Avatar Becarina
Becarina
21:39 09.04.2017.

Kovac govori istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije