Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Premijerski posao znam raditi najbolje u Hrvatskoj'

Milan Bandić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
08.07.2016.
u 14:15

Ova se vlada nije mogla sastaviti bez nas, ona iduća moći će još manje, poručio je Bandić

"Pet puta sam biran u Hrvatski sabor i pet puta za zagrebačkog gradonačelnika. Nitko drugi nije dobio dva mandata zaredom jer ništa nisu napravili. Da su napravili, dobili bi", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uoči osnivanja ogranka njegove stranke u Požegi.

On je tom prilikom obećao da će Grad Zagreb s iznosom od 150 tisuća kuna godišnje pokriti polovinu režijskih troškova i plaće jedne zaposlenice požeške udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Mi".  O svojim političkim planovima i namjeri da postane hrvatski premijer rekao je: "Ova se Vlada nije mogla sastaviti bez nas, ona iduća moći će još manje. Hrvatskoj trebaju četiri stvari, a to su znanje i vizija, snaga i odlučnost, zajedništvo i širina u okupljanju. Ja taj posao znam raditi najbolje u Hrvatskoj, dokazao sam to ovih 16 i pol godina kao gradonačelnik Zagreba", istaknuo je Bandić.

Za predsjednika požeške organizacije stranke  Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti izabran je Ivan Vlahović, dok će predsjednik županijske organizacije biti Ivica Nikolić.

>> Bandić: 'Ja sam rješenje, a ne problem'

Komentara 13

OK
okus
14:47 08.07.2016.

Najspremniji si ti za Remetinec.

IB
ivica.barac.62
14:33 08.07.2016.

Premazan sa 100 masti, samo ne sa onom pravom.

DU
Deleted user
14:50 08.07.2016.

Taj će sve reći, sve obećati...a napraviti ono što je njemu u interesu . Zagreb je ogulio pa sada mora na viši nivo - ...A od njegove brige za Zagreb - nemamo dosta javnih autobusa, domova zdravlja i vrtića, staračkih domova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije