Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li optužnica osnovana?
Povratak na članak

Bandić nije došao na optužno vijeće u slučaju Agram

Optuženici po slovu zakona nisu dužni biti na sjednici optužnog vijeća

Komentari 5

SI
siskic
13:25 12.03.2018.

svi će biti oslobođeni. hrvatska je visoko korumpirana žabokrečina.

VL
IT
I-To
20:37 12.03.2018.

Kad vidiš ovaj kompletni cirkus u Hrvatskoj onda ti dođe da vrištiš voliš svoju Domovinu a sam si kažeš ovo nemože biti moja Domovina jeli ovo je (neznam što da napišem) a zašto zato što sam normalna osoba koja ovoo sve nemože razumijeti.

VL
SS
sokac sa drave
13:24 12.03.2018.

A tko da njega sudi?On je zakon.Koji sudac samo pomisli njemu nauditi ode glava cijeloj familiji.One fraze neka institucije rade svoj posao sluze za ismijavanje i sprdanje postenom narodu u oci.Narod to mora sam preuzeti nema se vise vremena sve ce pokrasti i pojesti ko crkveni misevi.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:21 12.03.2018.

Nisu dužni ići u zatvor ?

VL
Avatar dobry
dobry
13:42 12.03.2018.

Herc.egm.afi.jaš br.1(Capo di tutti capi), skupa sa kumom iz plemenskog mu saveza Vasom i još nekolicinom njih ubijaju Zagreb, a time i državu duže od desetljeća! Strateški raspoređeni u svim političkim strankama i državnim i gradskim funkcijama, kontrolišu tokove novca i političke moći. ZG Holding je u biti mini Agrokor, iz kog se financiraju i u sprezi za članom koji operira u BiH, Draganom Čovićem, peru novce opljačkane u Hrvatskoj, švercaju i po potrebi bježe u azil u Hercegovinu kada zabrljaju u Hrvatskoj. I sa ovakvim se povezao A. Plenković!?? Komu što nije jasno? Imaju cijele troll bojne po portalima važnijeg hrvatskog tiska, koji za njih rade prljave poslove olajavanja i pljuvanja po svemu i svačemu, tko se usudi kritizirati ih i javno ukazivati na kriminal i pljačku kojima uništavaju državu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.