Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik DSS-a

Milaković: Pupovac je morao reagirati ranije, ovo sve sada je kupovina vremena

Srđan Milaković
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/6
12.03.2019.
u 16:41

Podsjeća na izjave Milana Bandića i Darinka Kosora dodajući kako je Pupovac izgubio povjerenje i od strane dijela koalicijskih partnera koji mu ne vjeruju.

- Najave SDSS-a da izlaze iz vladajuće koalicije, a onda i nedolazak Milorada Pupovca na sastanak sa koalicijskim partnerima je jedna obična predstava za javnost pred predstojeće europarlamentarne izbore kao i izbore za Vijeća nacionalnih manjina koja se održavaju u svibnju mjesecu, rekao je predsjednik Demokratskog saveza Srba (DSS) Srđan Milaković.

Govoreći na ovu temu Milaković kaže kako je predsjedniku SDSS-a važno da se priča i da javnost govori na ovu temu kako bi se prema svojim biračima pokazao kao političar koji brine o pravima srpske nacionalne manjine.

- Odjednom je sada došlo do kulminiranja svih tih stvari radi čega neće pristati da idu preko crte koju su zamislili. Nažalost, ta crta je pređena davno prije ali tada Pupovac i SDSS ništa nisu napravili nego su prelazili preko svega. Trebao je zapravo reagirati puno ranije ali nije nego je šutio. Bavi se sve vrijeme stvarima koja nisu značajna za srpsku zajednicu dok o onim ključnim stvarima, kao poštivanju Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, ne govori ni riječi, tvrdi Milaković.

Podsjeća na izjave Milana Bandića i Darinka Kosora dodajući kako je Pupovac izgubio povjerenje i od strane dijela koalicijskih partnera koji mu ne vjeruju.  

- Sve su to kalkulacije i pokušaj stjecanja političkih poena na ovaj način dok se zapravo radi o presipanju iz „šupljeg u prazno“. Morao je reagirati i kod postavljanja ploče u Jasenovcu, a nije nego je sad sve prešlo mjeru kada je na nekom karnevalu zapaljena lutka sa njegovim likom, zaključio je Milaković.

Pogledajte i galeriju: Milorad Pupovac na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Srđan Milaković
1/6

Komentara 9

BE
belak
16:49 12.03.2019.

... sta bi pupovac reagirao na plocu u jasenovcu!? trebao bi postaviti 1000 ploca, za nevino ubijene u velikosrpskoj-cetnicko-crnogorskoj agresiji !!!!!!!!!!!!!!!

BA
BakaMraz
17:55 12.03.2019.

Ovaj Milakovic mi je cak odvratniji i od Pupovca, Pupovac barem deklarativno priznaje HR drzavu a Milakovic je Penavin zamjenik u Vukovaru, HR drzavu nimalo ne voli, ali zato voli njene kune i ne odrice se niti jedne place, govori ekavsi kao da je na nekoj duznosti u Srbiji a ne u HR i naravno ne propusta priliku ukazati kako su Srbi eto konstantno ugrozeni u Vukovaru i HR! Vlada bi ovakve neprijatelje HR trebala maknuti sa bilo kakvih duznosti u zemlji!

Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:16 12.03.2019.

najbolje da se odseli skupa sa istomisljenicima u smrdiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije