Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demokratski savez Srba
Povratak na članak

Milaković: 'Ovaj zakon je za državu popravni ispit iz humanosti'

Milaković tvrdi kako nema nikoga u srpskoj zajednici tko osporava zločin na Ovčari ali i da zamjenik gradonačelnika Vukovara i saborski zastupnik Marijan Pavliček nije u stanju da prihvati stradanja srpskih civila

Komentari 7

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
21:04 19.03.2021.

Vidjet ćemo koliko će HDZ-ovaca dignuti ruku da se abolirane i agresora ugura u novi Zakon o civilnim žrtvama rata. To je onaj zakon koji je Plenković zbog 76 rukica ispregovarao s koalicijskim partnerima SDSS-om. Ali onda se ne treba čuditi i prebacivati krivnju na Milanovića ili Škoru. Zbog 76 rukica izdaje se Hrvatska.

VL
OR
Orilogorilo
22:08 19.03.2021.

Mislili smo svi da hdzenjare ne mogu niže! Ipak mogu! Teritorijalci, seseljevci, arkanovci, iz brsadina negoslavaca bobote borova dobit ce naknade u rangu rvi hva! Oninsu zrtve svoga neuspjelog nauma da naprave veliku Srbiju i pobiju sve hrvate istocno od karlovca virovitice i karlobaga. Ali hdzenjara ce njima jer su žrtve isplatiti sav onaj novac koji već 30 g izbjegavaju isplatiti pripadnicima hvoa. Dragi moji hrvati iz bih, opet vi navalite za hdz glasati, da vas opet isprdaju hdzenjare.

VL
ZZ
Zeko_zna
21:56 19.03.2021.

E bogami Ćipe je dobro sprašio hadezeovce i lažljivu Jeckov, ali šta to vrijedi kad će "domoljubni" hadezeovci izglasati taj zakon da našim novcem plaćamo one koji su nas ubijali.Toga nigdje nema.

VL
FM
fmica
20:53 19.03.2021.

sretna je zemlja koja srbe nema...

VL
SA
sanikol
21:03 19.03.2021.

Nadam se da će zakon pokazati istu onu humanost koju ste vi pokazali ulaskom u Vukovar samo uz jednu razliku. Vi ste sijali mržnju i metke a mi nećemo sijati kune.

VL
CA
Caprnjak
04:22 20.03.2021.

Šta reći, e moj narode nije ni čudno što nismo imali državu 900 godina, kak je Matoš govorio vidje Hrvatska svakakvih čuda ali ne najde štrika za toliko Juda.

VL
DU
Deleted user
08:30 20.03.2021.

Ne postoji Srpski narod u Hrvatskoj, čak ni kolokvijalno, samo srpska nacionalna manjina. U Hrvatskoj postoji samo Hrvatski narod. Hrvatska je jednonacionalna država Hrvatskog naroda. A, ovim zakonom se, zapravo, želi reći/poručiti da je u Hrvatskoj bio građanski rat (između Hrvatskog naroda i srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj), a ne agresija Srbije (i njenih satelita, u koje, između ostalih, spada i ogroman broj Srba u Hrvatskoj) na Hrvatsku. Odavno HDZ ne predstavlja hrvatsku (nacionalnu) stranku, niti pridjev "hrvatski" u svome nazivu/akronimu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.