Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SPLITU

Mihanović pristao na sučeljavanje s Puljkom: Pozivam ga da povede i gospodina Ivoševića

Split: Vice Mihanović sa suprugom Anitom stigao na glasovanje
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 13:45

U prvom krugu izbora za gradonačelnika Splita Ivica Puljak osvojio je 26.82 posto glasova birača, dok je Mihanović dobio 23,23 posto glasova.

Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita, pristao je na sučeljavanje na koje ga je pozvao Ivica Puljak. U drugi krug izbora za gradonačelnika Splita, podsjećamo, ušli su Ivica Puljak i Mihanović. 

– Mom protukandidatu, gospodinu Puljku, čestitam na ostvarenom rezultatu. Čujem da me upravo pozvao na sučeljavanje. Vrlo rado ću se odazvati na sva sučeljavanja, a ja njega pozivam da povede i gospodina Ivoševića, jer je sam rekao da se on bolje od njega razumije u komunalnu problematiku – stoji u statusu HDZ-ova kandidata. 

VIDEO: Vice Mihanović nakon izbora

Komentara 12

BR
brandogdjejemarija
14:53 17.05.2021.

Puljak iliti (NE)PAMETNO !

SA
sani1
14:48 17.05.2021.

Doktor Puljak kontra doktoru Mihanoviću. Pa sad vi birajte!

DA
danijelrukavina4
14:36 17.05.2021.

Alan Ford : "Ako ne izgubimo - pobijediti ćemo".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije