Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
50 23°C
 • Avatar Mican999
  Mican999:

  Da vama ništa ne smeta. Niti izgubljeno vrijeme, niti problemi roditeljima oko prošlih dana, niti budući problemi oko zimskih i ljetnih praznika i dogovorenih i plaćenih aranžmana oko praznika, niti nervozni profesori koji budu sad nadoknađivali pošto poto gradivo, niti ... prikaži još!i kvaliteta gradiva koje ce se predavati. Vama su samo važne vaše guzice gospodo sindikati. Vi morate opravdati svoje postojanje i skupe plaće koje dobivate. Sada bi gospodo sindikalisti trebalo pričekati PISA testove pa ako oni podbace svima vama skinuti i te koeficijente i sve dodatke na plaću jer vi za ništa niste odgovorni a samo tražite svoja prava. PRAVI SOCIJALISTIČKI LICEMJERI.

 • stefj:

  Ma je, sad odjednom uhljebi pokazuju veliku brigu za djecu, onu istu djecu koju su bez imalo empatije ili grižnje savjesti koristili u svrhu ucjene. A roditelji? Ko da imaju Stocholmski sindrom podržavaju ucjenjivače... Ma ovo je dno dna, pokazuje ... prikaži još! koliko je ta državna i javna služba odvojena od realnosti, taj nadrealni sektor. Baš me zanima koliko će to opteretiti i dodatno devastirati realni sektor... Baš me zanima koliko će ti uhljebi pokazati empatije za radnike u realnom sektoru koji imaju manju plaću od njih, rade, ovise o rezultatima, a još k tome moraju i njima plaćati plaću... Jako dobra je usporedba realnog sektora kod nas sa žabama u loncu. Najbolja. Nadrealni sektor i političari kuhaju, a realni sektor kad skuži da je kuhan već je kasno... Marić i Plenković bulazne o nekakvim poreznim rasterećenjima, a sve ekstra prihode (i više od toga) odmah uzme država. Porezna rasterećenja su tolika da smo po udjelu poreza u proizvodnji došli na sam vrh EU-a, a udjel poreza u BDP-u uvjerljivo raste, došli smo i tu na vrh tranzicijskih zemalja... Porezna rasterećenja, baš. Parafiskalnih nameta nikada nije bilo više, a porezna presija je svakim danom sve veća. Uhljebistan, ništa drugo, država gdje se ništa ne isplati raditi, samo se isplati biti uhljeb...

 • zarko815:

  Ova sramota od štrajka i maltretiranje nacije najviše je naštetilo učiteljima koji su izgubili i ono malo ugleda i dostojanstva koje su imali. Postali su ruglo i sprdnja nacije koje su sindikati vodili kao male majmune.

Još iz rubrike Vijesti

OBITELJSKO NASILJE

U trgovini odbili karticu koju joj je posudio otac. Zagrepčanka poludjela: 'Đubre, treba te ubiti'

Rijeka: Cijepljenje djece od 12 do 16 godina protiv koronavirusa u dvorani Zamet
PODACI HZJZ-A

Pogledajte koja hrvatska županija ima najveći, a koja najmanji broj cijepljenjih

OKONČANA VIŠEGODIŠNJA POLICIJSKA AKCIJA

Upadali u draguljarnice diljem Europe, čekićem razbijali vitrine i krali nakit