Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Migranti novo sredstvo mirnodopskog etničkog čišćenja Hrvata u BiH

Vlada je migrantima zabranila izlazak iz centara u Bihaću, osim prema granici s RH. Protumačeno je to kao plansko prebacivanje migranata u RH.

Komentari 7

IV
IvoDivo
16:44 19.11.2019.

Izetbegobić planski pušta muslimane u bosnu da stvori muslimansku đamahiriju

VL
DU
Deleted user
17:21 19.11.2019.

Ovdje samo drastične mjere pomažu. Sve političare i migrantsku gamad izgnat na Bliski Istok, ili gole na led Antarktike. Problem riješen 100%.

VL
DO
Dolinski
07:00 20.11.2019.

Idealno bi bilo da se BIH, Hrvatska, Slovenija i Austrija dogovore i migrante vlakom odvezu ravno do Njemačke kamo žele doći,i u Njemačkoj su od strane politike dobro došli (dobivaju besplatan smještaj, džeparac, mogućnost dovlačenja ostale familije "Familiennachzug"...). S obzirom da je takav dogovor nerealno očekivati jedino preostalo razumno je da svatko zatvori svoju granicu (ako to ne učiniš onda u tvojoj državi nastaje hot-spot, kao sada u BIH) - što hrvatska i donekle pokušava ali nedovoljno. puno bolje je to odradila Mađarska sa Orbanom na čelu. BIH bi isto tako trebala svoju granicu zatvoriti. Svako svoju granicu neka zatvori kako zna i umije ali nema potrebe da se zavadimo zbog zapadnjačkih interesa

VL
IS
istinaizlike
15:25 19.11.2019.

Tako je nama isto bilo kad ste se vi naselili iz BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.