Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se 'sakrio'

Migranti na razne načine žele do Europe: Kako je mislio da će mu ovo uspjeti?

migrant
Foto: Screenshot Facebook
1/2
03.10.2018.
u 18:44

Muškarac se nije skrio u prikolicu kamiona kako to većina migranata radi već se popeo na nju

Migranti na razne (ilegalne) načine pokušavaju prijeći granicu i doći do zapada Europe, a Facebookom sada kruži snimka jednog migranta snimljenog u luci u Maroku koji se na brod pokušao prošvercati kamionom.

No, muškarac se nije skrio u prikolicu kamiona kako to većina migranata radi već se popeo na nju i nepomično ležao zatvorenih očiju.

Migranta možda nisu vidjeli radnici u luci koji su bili na tlu, no zaboravio je da ga mogu vidjeti ono koji se nalaze na brodu. Štoviše, jedan ga je muškarac snimio te objavio na Facebooku gdje je njegov video pregledan više od 2,5 milijuna puta.

Ključne riječi

Komentara 5

SM
smalto
19:40 03.10.2018.

Prije neki dan je jedan regularni imigrant, Afrikanac u Italiji, sa papirima i sve, sto zivi u Italiji, rekao da to sve treba potjerati odakle je doslo. Veli da njemu ne pada na pamet raditi i placati porez, a dada drzava uzdrzaje neradnike umjesto da trosi novac na potrebe gradjana. Nakupio more lajkova na fejsu, i svi politicari desnicari dijelili njegov video. Zatrpali ga komplimentima gradjani, postao VIP u Italiji. :))

RE
reborn
19:16 03.10.2018.

Uočljiv je kao muha na bijelom zidu...

BI
Bilstein
23:22 03.10.2018.

trebao je obuci maskirno bijelo odijelo i ne bi ga vidjeli. kao vojnici na snijegu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije