Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njih četvorica

Migranti iz Iraka zaustavljeni u Sinju

Migranti na putu za SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
06.11.2018.
u 11:57

Zatečeni su u blizini sinjskog naselja Radošić nakon čega ih je policija privela u postaju i izdala im rješenje o povratu

Četvoricu iračkih migranta zatekla je policija u ponedjeljak ujutro u blizini sinjskog naselja Radošić nakon čega ih je privela u policijsku postaju i izdala im rješenje o povratu, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj policiji.

"Jučer smo pronašli četiri osobe koje su bile u nezakonitom boravku na području Republike Hrvatske. Poduzet ćemo radnje sukladno Zakonu o strancima", kazala je Antonela Lolić iz PU splitsko-dalmatinske.

Dodala je da je četvoricu državljanina Iraka koji su prešli državnu granicu izvan graničnog prijelaza policija zatekla u ponedjeljak oko 10 sati.

Iračanima su nakon provedenog postupka izdana rješenja o povratku. Prema pisanju medija migrante su uhitili policajci iz postaje granične policije u Trilju nakon dojave građana.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:13 06.11.2018.

gospon ministar, što velite na onu sinoćnju tvrdu , naravno Vašu.kako tu i tamo migranti prođu granicu. Ima ih ko kusih pasa.

DE
demokršćanin
12:47 06.11.2018.

Policija im izdala rješenje o povratu.Da li je ono napisano pismom koje oni znaju čitati?Ako ne znaju čitati onda ne znaju da se moraju vratiti,ali i u članku ne piše kamo se moraju vratiti.

KU
kupatilo
13:01 06.11.2018.

Za ovakve stvari bi Ministar policije morao podnijeti ostavku.Tvrdi daje granica sigurna a ovi došli cak do sinja.Ako je sigurna onda nadite krivca koje idgovoran zato.Ili ti kao ministar ili policajci koji su ih pustili.Neko valjda je ili prepusti to Krsicevicu paces vidjet da nece biti vise probijanja.Kod nas u okolici Rijeke vec slobodno setaju i provaljuju vikendice kradu auta i slicni.Jeli to sigurnost koju narid treba ili ti nisi dorastao zadatku.Tose nije desavalo cak ni za vrijeme Ostoje Rankovica i on se pokazao vecim hrvatom od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije