Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba pomoć

Micika ne može hodati, ali veseli se svakom novom danu

Foto: Privatni album
1/2
13.02.2020.
u 14:10

Hrabra maca Dalmatinka stradala je pod kotačima automobila, a iz Šibenik stigla je u Zagreb gdje ju volonterka vodi na akupunkturu

Maca Micika stradala je u Šibeniku pod kotačima automobila. Iako na rentgenu nije utvrđen lom kralješnice, maci su oduzete zadnje noge i uz to je inkontinentna.

No, u njezinim očima volonteri udruge Šibenske šape vidjeli su volju za životom, a Micika je pokazala da je unatoč hendikepu uvijek vesela. Nisu joj mogli oduzeti život, odlučili su pokušati sve što je u njihovoj moći, ali u tome trebaju pomoć. Micika je u Zagrebu pronašla smještaj, a volonterka koja se o njoj brine vodi je i na akupunkturu. Prognoza za oporavak nema, a i nastavak terapije ovisit će o tome koliko će biti novca.

Ako želite pomoći Miciki, koju volonteri zovu hrabra maca Dalmatinka šećernih okica, sve podatke možete pronaći na Facebook stranici Zakaj volim mice. Na njoj je objavljen i broj računa HR9323900011199011802 udruge Šibenske šape koja je Miciku spasila i donijela odluku da će joj pomoći.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije