Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski ministar

Michael Fallon: Svijet je zbog Rusije i ISIL-a opasan kao u vrijeme nacističke Njemačke

Michael Fallon
Foto: Reuters/PIXSELL
19.05.2015.
u 15:43

Na bliskom istoku, barbari (Islamska država) čine zločin nakon zločina, a na rubu Europe agresivna Rusija ratuje protiv Ukrajine i prijeti NATO-u, rekao je britanski ministar

Britanski ministar obrane Michael Fallon izjavio je kako je svijet danas opasan kao što je bio za vrijeme nacističke Njemačke zbog prijetnji Rusije i Islamske države.

– Na bliskom istoku, barbari (Islamska država) čine zločin nakon zločina, a na rubu Europe agresivna Rusija ratuje protiv Ukrajine i prijeti NATO-u – rekao je britanski ministar tijekom predstavljanja prioriteta svog ministarstva u idućih pet godina, piše Daily Mail.

– Bitno je da uvijek budemo spremni reagirati na sve krize koje mogu doći s različitih strana – istaknuo je.

>> Zašto Drugi svjetski rat nije završio?

Komentara 47

KR
Krasimir
16:20 19.05.2015.

meni je rusija i cetnistvo blizu....sta mi daleko ? vesna pusic i otpisani bivsi predsjednik koji daje izjave kao da je jos predsjednik,pa veli "necemo blokirati srbiju" ovu srbiju koja jos cetnistvo sadi i mazi te hvali..a politicari govore "vukovar je srpski" !

KR
Krasimir
16:18 19.05.2015.

mislim da je nama najveci problem srbija, cetnici su vec zauzeli mjesta koja su najveca u srbiji,sada jos bi da im i krvoloci nekadasnji budu heroji, takva opasnost nije bila nikada.i neuracunljivi su, zele sve i kosovo i cetnike,i rusiju...aa onda kucaju na vrata EU

JE
jelenka
17:01 19.05.2015.

diplomatski dobro, da ne kazu pravoslavci,nego rusi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije