Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga Janisa Varufakisa
Povratak na članak

Mi smo vlada radikalne ljevičarske stranke! Kako biste vi mogli vjerovati nama?

Kad sad razmišljam o onome što se dogodilo, prisjećam se riječi Mikea Tysona na vrhuncu karijere: ’Svi imaju plan dok ne dobiju šakom u bradu’.

Komentari 3

NO
nogogaz
16:34 31.08.2018.

Desnica tako zaduzila i unistila grcku, da je niko nije mogao vise spasit bez pomoci drzava €uro grupe. Ali i u najdubljoj krizi, grcka je bila gospodarski i ekonomski daleko ispred nas i ostaje. Da smo mi prihvatili euro dok nam je gospodarstvo tako slabo....bilo bi to samoubistvo. A EU vise nije tako naivna pa smo daaaaaleeeekoooo od eura. Srecom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.