Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maturanti o školovanju u pandemiji:
Povratak na članak

'Mi oštećena generacija?! Ma kakvi, čekajte da vidite kako će proći one poslije nas'

Razgovarali smo s maturantima karlovačkih srednjih škola, raznih struka i zanimanja, različitih interesa, životnih ciljeva, no ono što su svi zaključili jest da su oni još dobro i prošli, da su generacije poslije njih izgubile mnogo više jer su im se život i školovanje već na početku srednje škole okrenuli naglavačke.

Komentari 10

ZA
zagabria5
10:22 09.05.2021.

Mladim ljudima u srednjoj školi posebno je važno druženje, ta socijalizacija poluzrelih ljudi, sklapanje prvih većih prijateljstva, dijeljenje radosti bezbrižne mladosti. To će im faliti puno više nego obrazovanje koje se uvijek može nadoknaditi ali mladost ne možeš ponavljati. Neka im je sa srećom.

VL
BR
brandogdjejemarija
10:02 09.05.2021.

Niti jedan maturant koji se aktivno ne bavi sportom ne može me pobijediti u utrci od 60 m do 6 km. A stariji sam od njihovih roditelja. Tužno i žalosno.

VL
PO
polifonije
11:37 09.05.2021.

Samo bolesni starci govore o oštećenoj, zakinutoj generaciji. neka se samo sjete svojeg djetinjstva, neimaštine, jednoumlja, svi su oni ridali kada je umro jedan od najvećih zločinaca svijeta koji nam je pobio milijun Hrvata nakon rata jer su bili zatupljeni, zavođeni a koji su digli glavu zna se kako su završili.

VL
DU
Deleted user
11:31 09.05.2021.

U šestom razredu sam išao 45 dana u školu i priznali su nam godinu. Bio je rat itd. Potpuno nenormalno vrijeme. Danas imam fakultet. Nema bojazni ni za vas.

VL
Avatar dublin2
dublin2
12:47 09.05.2021.

Ološ generacija poremećenog sustava vrijednosti

VL
GE
geler203
09:19 09.05.2021.

Bravo! Fantastičan optimizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.