Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović na Facebooku:

'Mi jesmo za razgovor s Mostom, naši uvjeti su takvi kakve smo rekli. Bez foliranja, lažnjaka'

Zoran Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
16.12.2015.
u 08:48

– Bez foliranja, lažnjaka. Nema kimanja glavom, a držim figu u džepu. To nije naše ponašanje – piše u objavi na Milanovićevoj Facebook-stranici

Nakon što je Most odlučio da nastavljaju pregovore o reformskoj vladi s Domoljubnom koalicijom s time da i dalje ne zatvaraju vata SDP-u da im se u tome priključi, predsjednik SDP-a Zoran Milanović jučer se, nakon konferencije za medije na kojoj je poručio da "ovo sada postaje ne Most, nego mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast", javnosti obratio i na Facebooku.

– Razgovarali smo s MOST nezavisnih lista dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu negdje izgubilo. Sada se sve svelo na to tko će biti predsjednik Vlade i funkcije. Nažalost, to tako biva. Na svoje programske stavove koje smo uputili Mostu još uvijek nismo dobili odgovor. Mi jesmo za razgovor s Mostom, naši uvjeti su takvi kakve smo rekli. Bez foliranja, lažnjaka. Nema kimanja glavom, a držim figu u džepu. To nije naše ponašanje – piše u objavi na Milanovićevoj Facebook-stranici.  

 

Razgovarali smo s MOST nezavisnih lista dugo i naširoko u najboljoj vjeri. Počeli smo s reformama i to se u međuvremenu...

Posted by Zoran Milanović on Tuesday, 15 December 2015

>> 'Ovo sada postaje ne Most, nego mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast' 

>> MOST nastavlja pregovore sa HDZ-om, ali vrata ne zatvaraju SDP-u. Traže nestranačkog premijera

Komentara 59

DU
Deleted user
09:02 16.12.2015.

NIje vas preveslao MOST,vas su prevslali Milanović i Vesna Pusić.Imali ste kontrolu sabora,Pantovčaka,Bnaskih Dvora,mogli ste provesti sve reforme koje ste željeli,vama je ćirilca u Vukovaru bila vžnija.Ovo što vam je Božo Petrov sad naprvio vi ste trebali davno učiniti,maknuti Milanovića i Vesnu Pusić sa pozicija koje su držali,neki vaši članovi kao Picula,Linić,Mirela Holy,Komadina su pokušavli nešto poduzeti ali nisu dobili vašu potporu.Shavtite jednu stvar,nije HDZ kriv za povratak na vlast nakon samo 4 godine,za to ste vi zaslužni jer niste niša dobrog naprvili! Vesna Pusić ministrica svojih poslova nikad nije brinula za državu ili Hrvatske građane,ona ima samo dva intersa,njen osobni i inters njene obitelji.

DU
Deleted user
09:01 16.12.2015.

Druze ti si potvrdio dijagnozu. Tvoj poremecaj jedino se moze pokusati izlijeciti u Vrapcu. Naravno da frkovito jer sve je izvjesnije da ce drzavni odvjetnik nakon tvog konacnog pada svoj posao morati raditi neselektivno. nadamo se da braco nece naglo promijeniti adresu stanovanja, Go go

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:59 16.12.2015.

Onda se nema o čemu razgovarati.... Bye bye Zoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije