Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ulazu u dvorište kuće

Metalnom cijevi u noći izudarao migranta (19)

policija noćna
Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.04.2019.
u 14:24

Muškarcu je pružena liječnička pomoć u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem Pakistancu

Sisačko-moslavačka policija objavila je i da je u mjestu Roviška, na području Gline, pretučen još jedan ilegalni migrant, 19-godišnji Pakistanac. Njega je u ponedjeljak, 1. travnja, oko 1.30 sati na ulazu u dvorište svoje obiteljske kuće metalnom cijevi nekoliko puta po tijelu udario 43-godišnji muškarac. 

Zbog zadobivenih ozljeda muškarcu je pružena liječnička pomoć u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem Pakistancu.

Zbog počinjenog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda 43-godišnjak će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:40 03.04.2019.

Na dvorištu obiteljske kuće? U pola dva sata po noći, što netko sasvim strani i nepozvani ima raditi na dvorištu tuđe obiteljske kuće?

LE
LeandroZG
15:25 03.04.2019.

da, trebao je zenu izvuci iz kreveta i ponuditi migrantu da se ovaj ne uvrijedi, pa poslije zaklati janje, jer odojka ne jede

Avatar NeNormalan
NeNormalan
16:10 03.04.2019.

Nalupao bi ja svakog ko mi se muva oko kuće u to doba noći, bez diskriminacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije