Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik

Mesić: Otkako mi je ured ukinut, Hrvatska ima puno više novca za investiranje

Stjepan Mesić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
02.02.2017.
u 16:45

Savez antifašističkih boraca i antifašista za desetak dana odgovoriti na njegovu ostavku na mjesto počasnog predsjednika

Bivši predsjednik Stjepan Mesić izjavio je u četvrtak u Belišću kako očekuje da će Savez antifašističkih boraca i antifašista za desetak dana odgovoriti na njegovu ostavku na mjesto počasnog predsjednika.

- Možda to bude i ranije, ali to nije bitno - rekao je. Na upit hoće li, usprkos tome, koristiti i dalje njihove prostorije za svoj ured, odgovorio je da do te odluke hoće. 

- Ali vidjet ćemo. Nije bitno. Sad Hrvatska ima puno više sredstava otkako je ured ukinut i bit će dosta za investiranje - odgovorio je Mesić koji se, inače, u Belišću sastao s poduzetnicima i razgovarao o ulaganjima u gospodarstvo.

Komentara 4

FR
franjo
17:04 02.02.2017.

Ko zna što je on? Okreće se kako vjetar puše!

KI
kizz1
17:25 02.02.2017.

dikobraz sa tisuću lica

PI
pinkec
18:54 02.02.2017.

Ovdje se ne radi o nikakvoj ustedi novca, nego o principu i onemogucavanju shajsterima da zive na racun drzave, koju u isto vrijeme pljuju i blate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije