Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik

Mesić: Dodikovi pozivi Hrvatima da se vrate priče su za malu djecu

mesic
Jurica Galović/Pixsell
07.12.2010.
u 14:34

Kao što je Hrvatska osigurala novac za povratak Srba, tako i Dodik mora osigurati sredstva za povratak Hrvata, kazao je Mesić.

- Dodikovi pozivi Hrvatima da se vrate u Republiku Srpsku samo su priče za malu djecu. Kao što je Hrvatska osigurala novac za povratak Srba, tako i Dodik mora osigurati sredstva za povratak Hrvata. Sve su ostalo samo priče - komentirao je bivši predsjednik RH Stjepan Mesić danas u Zagrebu na predstavljanju svoje prve knjige "Doba ekonomske diplomacije".

Osvrnuo se Mesić i na nepravomoćnu presudu bivšem ministru obrane Berislavu Rončeviću, nepravomoćno osuđenom na četiri godine zatvora zbog afere Kamioni, koju je bivši predsjednik pokrenuo.

- Bilo mi je važno da se utvrdi odgovornost za posao za koji sam sumnjao da je na granici kriminala. A ministar obrane tada je govorio da je to igrokaz jednog predsjedničkog kandidata - kazao je Mesić.

Nije ostao dužan ni svom bivšem prijatelju, zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću koji je najavio da razmišlja o kandidaturi na parlamentarnim izborima.

- Kad vidite neke gradonačelnike koji smiješno djeluju, teško je vjerovati da oni nešto mogu učiniti na trećem putu - zaključio je Mesić.

Komentara 98

VU
vujo63
15:57 07.12.2010.

Kakav je ovaj na slici,umro sam od straha!!!!

PR
prvacrta
17:38 07.12.2010.

lucas, da se svaki partizan borio za hrvatsku državu kao FT, Jugoslavija bi nestala 1948. Međutim, nekima se svidjela srboslavija za svoje sluganske plaće...

NE
nelaprdaj
19:56 07.12.2010.

izgleda da vjetar opet mjenja smjer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije