Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zategnuti odnosi
Povratak na članak

Merkel nazvala Putina i Porošenka. Otkriveno o čemu su razgovarali

Ruski predsjednik Putin u razgovoru s Merkel optužio je ukrajinsku stranu za eskalaciju sukoba

Komentari 10

MP
miroslav.petkovic.7564
14:06 27.11.2018.

Prorosenkovic posla vojnike i casnike da izginu! Nesretni Ukrainci samo nasjedaju. A Prorosenkovic prodaje stoine tona cokolada u Rusiju. Multi milijarder.Pa ovi mornari bili su poslani da izginu kao glineni golubovi. Jos sa otkrivenim cjevin na brodovin. Kad vojni brod plovi onda moraju bit pokrite cjevi. Zatim u Rus teritorijalnim vodama. Pa tako i Slovenci kod nas dolaze. A ovo je ujedno poruka i Natovcin da ne cackaju mecku. Njemacke je strah rata kao djavo kriza. U Njemac se nalaze nuklearke. A Amere strah suradnje Rusko Njemacke. Do tog ce doci u dogledno vrjeme. Samo preko Rusa mogu stat na noge. Ovako uvjek amer sateliti.

VL
KO
kordunmoj75
13:49 27.11.2018.

Prljava ukrajina,je smetnja normalnom radu europe,jer zbog te smrdljive kaljuze i mi smo mnogo na gubitku,nasa privreda i izvoznici,koji su suradjivali s Ruskim tvrtkama,a da nepricamo o Njemackom izvozu,ili Francuskom,sve je to zakuhala okupatorsko,teroristicka,najveca svjetska sila,ona preko oceana,samo dabi onini bili na profitu,ali nama europljanima tesko ulazi iz guzice u glavu.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
18:57 27.11.2018.

Šokirao bih Europu na Putinovom mjestu: bilo kakve nove sankcije ili prijetnje od strane EU i NATOA bit će protumačene kao OBJAVA RATA i od dana stupanja na snagu tih sankcija SLUŽBENO SE OPOZIVAJU AMBASADORI I RUSIJA I EUROPA SU SLUŽBENO U RATU. To pritom znači i kidanje svih veza i kontakata u svim infrastrukturnim oblicima. Ruše se mostovi razaraju se ceste postavljaju se barikade i vojska. Dosta je s provokacijama i sankcijama očigledno je da želite rat pa neka bude rat.

VL
GR
gragakarlovac
13:27 27.11.2018.

putin je botox derper, faca mu se mijenja kao neven ciganovic

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.