Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak s orbanom

Merkel: S nestrpljenjem očekujemo pristupanje Hrvatske EU

merkel angela
AFP/PIXSELL
05.05.2011.
u 17:53

Njemačka je oduvijek podupirala Hrvatsku na putu u EU, izjavila je njemačka kancelarka.

Njemačka kancelarka Angela Merkel i mađarski premijer Viktor Orban zajedno su utvrdili da je Hrvatska postigla jasan napredak u ispunjavanju uvjeta za članstvo te izrazili nadu da će se što prije priključiti Europskoj uniji.

Potpora Hrvatskoj i pohvale za reforme stigla je iz Berlina, nakon današnjeg sastanka Merkel i Orbana, premijera države koja je trenutačno na čelu EU i koja je kao jedan od prioriteta svog predsjedanja navela završetak pregovora Hrvatske i EU.

– Njemačka je oduvijek podupirala Hrvatsku na putu u EU te s nestrpljenjem i radošću očekujemo pristupanje Hrvatske Uniji – istaknula je Merkel. Dodala je kako se sada s nestrpljenjem očekuje da se vidi hoće li ocjena Europske komisije biti dovoljna za pristup.

Komentara 115

PC
poshten_chovek225
06:51 13.05.2011.

Zamislite UE-kao da mi nemamo svoju ribarsku flotu , samo oce da opljackaju nase More i nasu industriju ako ovi nasi lopovi pristanu na to nista im necemo moc zabranit a jos ce nas i vojno preuzet po ugovoru nasihasih pametnih I svi jedva cekaju nase pristajanje na njihove uvjete bas imamo pametnu vladu

OB
-obrisani-
15:04 13.05.2011.

Merkel: S nestrpljenjem očekujemo pristupanje Hrvatske EU Di vi naši novinari alazite ovakve izjave pa merkelica je odpilila Grke a sad i Španjolce i Portugalce --njemački narod nema išta od toga bila Hrvatska u EU ili ne !Bacate bombe ----Merkelica je izjavila poglavlje 23 Hrvati moraju riješit i postati pravna i demokratska država di če njemac imati iste uslove kao u vlastitoj državi dok to ne bude riješeno Hrvatskoj nema u EU !

PC
poshten_chovek225
06:36 13.05.2011.

Za ulaz u EU nitko nije ostupio svoje teritorije kao ni teritorijske vode EU , a evropske sile to traze od nas sto znaci da nas trebaju jedino ako smo njihovo vlasnistvo a ne kao evr—zemlju-da bi koristili nase vodeode u svoju korist kao i prirodna bogactva ,zasto ne love ribu u grckim ili talijanskim vodama a nas prisiljavaju na takve otstupke ,ako nasa vlada pristine na to to je veleizdaja i trebaju ne na drz-sud – vec pred zid . Po meni EU-u treba okrenuti leda .A to su vidjeli i drugi ulagaci koji zele ulagat u nasu zemlju pa koriste – kao na primjer situacija sa plesom – iznajmljen na 30g za 200 mil-eurova a sada traze da uloze za isto vrjeme samo 150mlj eurova –samo nas ucjenjuju jer imamo labilnu vladu no najacu sto se tice –korupcije –krade i otudivanja drza-rezervi kao blagajnih Probudite se svi koji zivite u RH bili vi katolici –pravoslavci –muslimani –ili ko zna koje nacije a zivite i volite svoju zemlju u kojoj zivite –tesko ce biti svima zato izbacite veleizdajnike kao i korupcirane osobe sa vlasti i polozajama tko got on bio za dobro sebe i svog poroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije