Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet

Merkel nenajavljeno posjetila njemačke vojnike u Afganistanu

angela merkel, njemački vojnici (1)
AFP/PIXSELL
12.03.2012.
u 12:17

Njemačka je treća zemlja po broju prisutnih vojnika u sastavu NATO-a, s više od pet tisuća vojnika

Njemačka kancelarka Angela Merkel u ponedjeljak je nenajavljeno posjetila njemačke vojnike smještene u bazi u blizini afganistanskog Mazar-i-Šarifa. Njemačka kancelarka željela je posjetiti i njemačke snage u Kunduzu, no zbog lošeg vremena od plana se odustalo. 

Posljednji put Merkel je u Afganistanu bila 2010. godine. Njemačka je treća zemlja po broju prisutnih vojnika u sastavu NATO-a, s više od pet tisuća vojnika, piše Reuters.

Ključne riječi

Komentara 12

KI
Kinez
13:00 12.03.2012.

Ako se neko razume u simbole neka obrati paznju na simbol na ramenu vojnika sto je pored Merkelove . Primeti ce da je simbol \"rune\" magiski simbol koji koriste snage NWO. Sve jedinice koje su u Iraku Afganistanu Libiji imajumaju magiske runo simbole U prevodu se moze reci \"mi smo dosli i nemamo nameru da se vratimo\". Nacisti su se bavili oltizmom Isto tako i simboh SS divizija je dupli runio simbol .

Avatar amore
amore
13:16 12.03.2012.

njemačka je promijenila svoju politiku za 360 stupnjeva i ne možeš uspoređivati tu Njmačku iz ratova i ovu današnju.

KI
Kinez
12:46 12.03.2012.

Nemacka nebi smela da ima i jednog vojnika van svojih granica . Bila je inicijator u oba WW gde je u evropi stradalo preko 60 milima ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije