Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -1°C
  • stomugromova:

    Oni jedino mogu biti zabnrinuti za sigurnost svojih terorista koje uzgajaju u Siriji,Iraku i cijelom svijetu .Popeli su se svima na glavu i uskoro će se cijeli svijet dignuti protiv IV Reicha.

  • Liberdad:

    Koji licemjeri! Što bi oni radili da jednu njihovu pokrajinu okupiraju naoružani teroristi sa svih strana svijeta. U Idlibu ima čak i kineskih Ujgura. Te terorističke frakcije stalno se međusobno kolju i maltretiraju civilno stanovništvo. I po njima bi trebalo ... prikaži još! održati taj status quo zauvijek. U Idlibu je situacija nešto kao u Libijij. Sirijske vlasti moraju riješiti tu terorističku enklavu i tu nema nikavog izbora.

  • Zapadnjak:

    otkad je turska intervenirala u idlibu, svaki razuman otpor je tamo skrsen i ustupio mjesto nerazumnom dzihadu, drugim rijecima u idlibu se tuku turska i njihovi dzihadisti, uglavnom stovatelji dzihadisticke ideologije muslimanskog bratstva s jedne i assad, hezbollah, iran s ... prikaži još! druge, drugim rijecima jedni teroristi protiv drugih terorista, jedina zabrinutost merkel i trumpa koja ima smisla je ona za civile...

Još iz rubrike Vijesti

Incident u Ukrajini zbog dolaska putnika iz Kine
7
DRAMA U UKRAJINI

VIDEO Bijesna naoružana gomila dočekala Ukrajince iz Wuhana, sukobili se i s policijom

Patriot
NAKON SERIJE CILJANIH NAPADA

Turska dobiva moćno američko oružje

4
ZANIMLJIV PRINCIP

Zaustavili odlazak mladih, a gradonačelnik najavljuje: 'Slavonci više neće raditi za minimalac'

10