Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica iz Toulousa

Merah je prije smrti poslao snimke napada i pismo Al Jazeeri

Napadač iz Toulousa (1)
Screenshot
26.03.2012.
u 22:06

Francuska policija potvrdila je autentičnost snimaka koje su načinjene na dan ubojstva francuskih vojnika i na dan ubojstva rabina i djece pred školom

Francuski list Le Parisien izvještava kako je u sjedište televizijske kuće Al Jazeera u Parizu stigla pošiljka sa USB memorijskom karticom na kojoj se nalaze snimke koje je načinio ubojica iz Toulousa Mohamed Merah.

Francuska policija potvrdila je autentičnost snimaka koje su načinjene na dan ubojstva francuskih vojnika i na dan ubojstva rabina i djece pred školom.

Pošiljka je poslana prošle srijede, isti dan kada je policija i opkolila stan Meraha, a osim memorijske kartice, u pošiljci se nalazilo se i pismo.

Al Jazeera još nije objavila niti snimke niti sadržaj pisma. 

Ključne riječi

Komentara 38

TO
Toni50
22:53 26.03.2012.

Izgleda da je ovaj postao \"heroj za neke ili mnoge za koje tvrdi da se je osvetio \" ! Za oštečene je zločinac klinac ! Tako je u ratovima ili se vtračaš kao heroj ili kao zločinaca najčešče si obojeje samo zavisi koja strana ti sudi ili ti daje položaje i odličja vrijedna stotine tisuča kuna ! Dok se ne umješa EU i natjera da se sudi barem nba 8 godina !!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:07 26.03.2012.

Koja bolest,.....

OB
-obrisani-
23:58 26.03.2012.

Bartolino , Postoje vjerski fanatici u Islamu a ovaj je bio pripadnik takve grupacije.. To je više ideologija nego religija ali su povezani u učenju.. Na žalost ima ih i nisu ludi nego su puni mržnje... Tu je problem i velika razlika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije