Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje je?

Melania Trump dugo nije viđena, a ovom odlukom dodatno je raspirila tračeve

Melania i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
04.06.2018.
u 07:07

Melania Trump je 14. svibnja podvrgnuta kirurškom zahvatu zbog dobroćudnog tumora, te je puštena iz bolnice 19. svibnja

Supruga američkog predsjednika Melania Trump preskočit će ovotjedni summit G7 u Quebecu, a ne planira ni nazočiti summitu najavljenom za 12. lipnja u Singapuru sa Sjevernom Korejom, priopćila je u nedjelju Bijela kuća.

Prva dama SAD-a nije viđena u javnosti od 10. svibnja, kada su ona i predsjednik Donald Trump u vojnoj bazi Andrews dočekali tri Amerikanca koji su pušteni iz zatvora u Sjevernoj Koreji.

Melania i Donald Trump
1/16

Melania Trump je 14. svibnja podvrgnuta kirurškom zahvatu zbog dobroćudnog tumora, te je puštena iz bolnice 19. svibnja. Operativni zahvat embolizacije dobroćudnog tumora bubrega na 48-godišnjoj supruzi američkog predsjednika izveden je u nacionalnoj vojnoj bolnici Walter Reed.

"Ona neće prisustvovati sastanku G7 i ne planira putovati u Singapur u ovom trenutku", rekla je njezina glasnogovornica Stephanie Grisham u e-mail poruci u nedjelju.

Bijela kuća objavila je u nedjelju navečer da će predsjednik i prva dama u ponedjeljak na prijemu koji nije otvoren za novinare ugostiti obitelji članova državnih službi koji su ubijeni na dužnosti.

Prošle srijede Melania Trump je preko Twittera odgovorila na spekulacije o njezinoj odsutnosti iz javnosti.

"Vidim da mediji rade prekovremeno spekulirajući o tome gdje sam i što radim. Budite mirni, ovdje sam u @BijelojKući sa svojom obitelji, osjećam se sjajno & naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda", napisala je.

Komentara 7

NI
Nikomah95
09:46 04.06.2018.

Čim Trump iziđe s brojkama od kojih se libtardima diže kosa na glavi, eto nam neke "vijesti" o Melaniji.

NO
nogogaz
10:27 04.06.2018.

Slovenka u biloj kuci....nama nazalost nedostizno....bravo prijatelji slovenci!

DU
Deleted user
18:22 04.06.2018.

evo nemoren spavati cili se poide od velikih briga za njom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije