Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Melania Trump na meti kritika zbog prvog selfija: Ovo je sramotno!

Melania Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/18
27.12.2017.
u 18:46

Uz poruku 'Sretan Božić' 47-godišnja prva dama Amerike zavodljivo je pozirala što je izazvalo zgražanje javnosti

Prva dama Amerike Melania Trump objavila je svoj prvi selfie. Iako je pod fotografiju dobila mnogo pozitivnih komentara, Melania se našla na meti kritika zbog božićnog selfija koji je objavila na svom Twitter profilu.

Melania Trump fotografiju s božićnim motivima objavila je iz Mar-a-Laga, rezidencije koju njezina obitelj posjeduje na Floridi, a u kojoj provode praznike.

Uz poruku 'Sretan Božić' 47-godišnjakinja je napravila popularni 'duck face' i zavodljivo pozirala, no komentare koje je dobila sigurno nije očekivala.

Sramotno za prvu damu, bio Božić ili ne. Izgledaš poput modela za naslovnicu Hustlera. Pretpostavljam da će stariji i siromašni cijeniti ovu fotografiju kojom pokazujete kako ti i tvoj dragi ne brinete o njima već samo o svojim prijateljima milijunašima u Mar-a-Lagu – napisao je pod fotografiju Melaniji tviteraš pod imenom MzSphalerite.

– Vrlo otrcano i uvreda za poziciju prve dame – jedan je od komentara.

– Sjećam se što je moja baka uvijek govorila o stilu. Imaš ga ili nemaš, bez obzira koliko novca imao. U bijeloj kući trenutno nema stila nimalo – komentirala je korisnica Bluedevilyn dok joj je druga napisala da 'ostane otmjena' te da joj nedostaje Michelle.

Melania Trump
1/8

 

Komentara 37

Avatar 123456
123456
19:03 27.12.2017.

Karolina Lubina - ali ga curo lupetaš. Ova dama je prelijepa kak ju god pogledaš. Žal mi je vas jalnih damica bez imalo ženstvenosti, ali punih jala!

JU
juma
19:57 27.12.2017.

Zenstvena i lijepa, sto ces vise? Sve ono sto ljevicarri mogu samo sanjati kod silnih feministkinja i lezbusa u njihovim redovima. Otuda im samo preostaje prosipati vlastiti jal i zavist.

DU
Deleted user
21:44 27.12.2017.

Sretan Božić američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i njegovoj zgodnoj ženi Melaniji. Kmečanje i cvilež plaćeničkih medija ne prestaje. Od kad je izabran Trump "stručnjaci" analiziraju svaku fotografiju Melanije i Trumpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije