Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavještajni poslovi

Mektić privatno u Zagrebu: Nije želio govoriti o optužbama protiv Hrvatske

Dragan Mektić
Armin Durgut/PIXSELL
21.03.2019.
u 10:27

O fotografiji koju je objavio banjalučki RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču, Mektić je rekao da mu nije čudno što je objavljena

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić nalazi se u Zagrebu. Došao je privatno, službenim automobilom i s osiguranjem. Obavit će operaciju očiju u jednoj privatnoj poliklinici, javlja N1. Nije želio govoriti o svojim izjavama koje su uzburkale javnost.

"Ja se sa šefom OSA-e sastajem jednom, dva puta tjedno", rekao je na pitanje o fotografiji koju je objavio banjalučki RTRS, a na kojoj se nalaze on, šef Obavještajno sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić i novinar koji je plasirao priču.

Nije mu čudno što je objavljena ta fotografija. "Nije čudno, što će biti čudno. Ne znam što bi bilo čudno. Poznajem ga 20 godina. Kritizirao je i mene", rekao je Mektić na pitanje o novinaru.

Ministar sigurnosti BiH nedavno je ustvrdio da već godinu, dvije raspolaže s informacijama da je hrvatska obavještajna služba pokušala vrbovati ljude u BiH koji imaju veze sa selefijskim pokretom – a sve da bi se dokazala teza Kolinde Grabar-Kitarović o tisućama radikalnih boraca u BiH.

Video: Obuka kosovske vojske

Ključne riječi

Komentara 15

AF
afer
10:38 21.03.2019.

Trebalo bi ga privesti na ''obavijesne razgovore''.

VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
10:55 21.03.2019.

i što je tu čudno.pa svi koji su iz bih a pljuju po hrvatima u bih kad više nisu bili potrebni ekipi iz sarajeva su utočište našli u zagrebu, blaškić,doko,članovi one alijanse za promjene,jergović,frljić,marinko pejić, dragan zelić.........visoki predstavnici koji susu donosili zakone koji štete hrvatima su kupovali nekretnine na hrvatskoj obali, ljudi koji su prodavali municiju armiji bih za vrijeme rata poput lučića,rošića i ekipe su isto našli utočište u hrvatskoj....... jedne je primilo lijevo krilo skh(sdp i razne nevladine udruge) a druge desno krilo skh(hdz).

NI
NikoCro
11:45 21.03.2019.

Kako ovaj moze uci u Hr, e moja Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije