Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH:
Povratak na članak

Mektić prijeti da će i pod cijenu sukoba biti zaustavljeno vraćanje ilegalnih migranata iz Hrvatske

"To znači da ćemo stati na našu granicu, ne damo niti jednoj stranoj vojnoj ili policijskoj sili da ulazi unutar BiH", kazao je Mektić

Komentari 6

IL
ilicak
03:25 12.09.2019.

Mektić organizira skupove migranata u BIH i nagivara ih i obučava kaki da bježe u HR a uz to izvlači im ogroman novac. sram ga bilo.

VL
DU
Deleted user
07:43 12.09.2019.

Trebalo bi postaviti ogradu na najugroženija mjesta, možda dvjestotinjak kilometara. Tada bi se policija mogla rasporediti po ostatku granice i sve bi bilo mnogo jeftinije i učinkovitije. Na taj način bismo i glupom Mektiću onemogućili provokacije.

VL
MA
Markos
22:41 11.09.2019.

@Antifasist daj ne potenciraj. Cisto neosnovano laprdanje. Sad kao Slovenci strasno uspjesni. Pa da jim Hrvatska ne zaustavi 11000 izbjeglica na granici usrali bi se. Normalno je da netko tu i tamo i prodje. Pozdrav iz Slovenije

VL
IV
ivan3
17:10 13.09.2019.

Ovaj maloumni glavonja vec duze vrime pokusava provocirati sa lazima RH izgleda da mu ova golema glavurda sluzi samo za ravnotezu,pa glavonjo opali jedan jedini metak pa da vidimo sta cete docekati pametnjakovicu bez mozga.Moglo bi se kladiti na tvoju glavu dali u njoj uopce ima imalo mozga.Vidi se da pripadas rasi lazova i genocidasa.

VL
AN
Antiflašist
21:27 11.09.2019.

To smo i zasluzili, 4 godine gledamo kako Mađarska i Slovenija dizu zicu oko nas i spremaju se za dan D, za to vrijeme hdz se bavi sam sobom i svojim sinekurama, na granici je raspad sistema, vise stotina ilegalaca dnevno uspije proci u Hr, Slovenija dnevno vraca na stotine njih u Hr, postali smo HOT SPOT. ali koga briga, jedite uspjeh drugarice Sucie, to je jako vazno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.