Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masovni ubojica

Meksiko ubojicu iz El Pasa smatra teroristom, tražit će izručenje?

El Paso
Foto: JOSE LUIS GONZALEZ/REUTERS/PIXSELL
1/2
05.08.2019.
u 07:54

U pucnjavi u trgovačkom centru u El Pasu poginulo je 20 osoba od kojih je šestero bilo meksičkih državljana.

Meksički državni odvjetnik razmatra podizanje tužbe protiv masovnog ubojice iz El Pasa za terorizam koja bi mogla rezultirati njegovim izručenjem, izjavio je meksički ministar vanjskih poslova.

U pucnjavi u trgovačkom centru u El Pasu poginulo je 20 osoba od kojih je šestero bilo meksičkih državljana.

"Za nas je ta osoba terorist", izjavio je meksički ministar vanjskih poslova Marcelo Ebrard pozvavši SAD da zauzmu jasnu i snažnu poziciju u borbi protiv zločina iz mržnje, ali nije naveo pod čijom bi jurisdikcijom njegova zemlja podnijela tužbu za terorizam.

Ebrard je najavio i kako će njegovo ministarstvo od SAD-a zatražiti informacije kako je ubojica došao u posjed oružja koje je koristio u napadu.

"Činjenica da su živote izgubili meksički državljani tjera nas da poduzmemo legalne korake po pitanju nabave oružja. Po nama to je ključno", dodao je Ebrard.

Pogledajte i video Policajci svladali muškarca s mačetom

Ključne riječi

Komentara 2

CR
CroZrakomlatNo1
20:01 05.08.2019.

Svi bi tribali obavezno nosit oruzje! Samo tako bi mogli odmah zaustavit teroriste! Long life to great Trump! Oruzje u svaku kucu i svaki stan! To je nase pravo i duznost prema Bogu! Drzave bi morale postivat Boga i zelju naroda!

Avatar mofo
mofo
12:21 05.08.2019.

Zasto ne govorite o onom drugom masivnom ubojici vise? Jer mozda zato sto se otkrilo koga podrzava i ciji je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije