Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OČI

Na plaži pronašli misteriozno stvorenje: 'Ovakvo nešto nismo nikad vidjeli'

Neobično stvorenje nalik dupinu bez očiju
Foto: Lizzeth Phylomeno/DPA/PIXSELL/Screenshot
14.02.2020.
u 11:37

Prema lokalnim izvještajima, činjenica da nema oči sugerira da se vjerojatno radi o stvorenju iz velikih dubina

Lokalno stanovništvo malog ribarskog mjesta La Cruz de Huanacaxtle u Meksiku ostalo je šokirano kada su na obali pronašli neobično stvorenje s glavom nalik na dupina, ali bez očiju, koje nitko nije znao identificirati.

Prema lokalnim izvještajima, činjenica da nema oči sugerira da se vjerojatno radi o stvorenju iz velikih dubina Pacifičkog oceana gdje nema svjetlosti pa oči nisu niti potrebne. No nemaju odgovora kako je došlo do toga da bude izbačeno na površinu, prenosi Mirror.

Slučajni prolaznici svjedočili su da su na prvu pomislili da se radi o mrtvom dupinu, a tek kada su se približili shvatili su da se radi o stvorenju kakvo nikad prije nisu vidjeli čak ni tamošnji dugogodišnji ribari. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
08:40 16.02.2020.

Jel sisavac, riba ili reptil? To bi se trebalo znati prije pisanja članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije