Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donald Trump:
Povratak na članak

'Meki Brexit? U tom slučaju trgovinski sporazum vjerojatno neće biti postignut'

Trump je ocijenio kako bi Boris Johnson bio izvrstan premijer. "Ne radim usporedbe - samo kažem da bi on bio izvrstan premijer. Mislim da ima ono što je potrebno", kazao je

Komentari 4

MO
morejeslano
10:49 13.07.2018.

Trum im je "pročitao" namjere. Neće preko Velike Britanije koja bi uz meki Brexit de facto ostala u EU opet biti u prednosti. EU diktatori moraju sada smisliti novi potez.

VL
SV
svrake
07:51 13.07.2018.

karali bi se a da vam ne udje

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
07:59 13.07.2018.

Trump pokušava razbiti EU. Ne odgovara mu jaki protivnik s druge strane Atlantika. A ako Britanci nasjednu, slobodno nek si odguraju taj otok na drugu stranu.

VL
LA
Laufer
08:29 13.07.2018.

Englezima je tek sad jasno u što su se upleli s Brexitom. Daljnju sudbinu trgovine im treba određivati ovaj reketar i elementarna nepogoda od predsjednika. Sretna okolnost je što je privremen. A Theresa May se pokazala inteligentnijom no što se moglo zaključiti iz njenih nastupa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.