Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav
Povratak na članak

Medvedev zbog A. Merkel pojeo brata slavne hobotnice Paula

Razlog za dobro raspoloženje iščitava se iz vijesti Radija Slobodna Europa koji je naveo kako je dogovoreno da Siemens do 2026. modernizira 22 ranžirna kolodvora i isporuči 240 modernih regionalnih vlakova.

Komentari 5

MA
Macaktom
08:40 16.07.2010.

\"Barrosove kritike uslijedile su nakon potpunog neslaganja članica EU i SAD-a na sastanku G20 oko načina svladavanja ekonomske krize, klimatskih promjena i trgovinskih reformi, dok SAD smatra da EU nedostaje jasno političko vodstvo.\" SAD smatra da europi nedostaje NjIHOVO vodstvo

VL
AG
Agramer198
18:44 16.07.2010.

Nisu mi dragi EU birokrati, no kada pročitam takve snishodljive komentare od strane SAD-a postajem zagriženi eurofil.. Oni su se nama Europljanima našli spočitavati nedostatak jasnog političkog vodstva, a imali su kao predsjednika kauboja Georga Walkera Busha? Koja je to kategorija jasnog političkog vodstva? \"Beži, beži indijaneri prihajaju?\"

VL
RE
rezonancija
21:04 16.07.2010.

Komrad putin uspjesno balansira i pobjedjuje cionisticku gamad ...relacija...njemacka-rusija-kina-iran-turska..postace prirodno....sve jaca...i to je smrtonosni serum za otrovnicu amerika-izrael koja bahato ugriza world-wide

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
19:21 17.07.2010.

Rezonancija Njemačka-Rusija-Kina-Iran-Turska. Dodaj im još Brazil, Argentinu i Venezuelu. A vjerujem da će se toj osovini pridružiti i sve zemlje koje simpatiziraju Njemačku (tu smo i mi) i Rusiju. Dugoročno bi im se mogla pridružiti i Francuska (kad padne Sarko). Amerima neće u Europi nitko preostati nego Britanija, te na Bliskom istoku pokoji lojalni saveznik, što im neće puno pomoći.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
19:24 17.07.2010.

Uz napomenu da ovo što sam nabrojao neće ići svjetlosnom brzinom, nego brzinom kornjače, ali polako. I kuća se gradi od temelja do krova, a potrebne su i godine. Ništa neće preko noći. Tako ni to..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.