Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U OKUČANIMA

Medved: Postupanje predsjednika bilo je neprimjereno

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/13
01.05.2020.
u 21:44

Dodao je i kako je Vlada osnovala Vijeće za suočavanje s prošlošću te da je ovo što se danas dogodilo u Okučanima 'na tragu preporuka tog vijeća'.

Postupanje predsjednika u ovoj prigodi bilo je neprimjereno. Ministarstvo je sve detalje usklađivalo i koordiniralo s Uredom predsjednika, Ministarstvom obrane i Ministarstvom unutarnjih poslova - izjavio je ministar Tomo Medved za HRT i dodao kako se nije moglo utjecati na određene detalje.

- Poduzeli smo sve kako bismo organiziranje 25. obljetnice obavili u skladu s mjerama koje su na snazi i na dostojanstven način. Postupanje predsjednika Milanovića ne može ni na koji način biti prihvatljivo i očito je da predsjednik ove obljetnice koristi za upućivanje poruka o podjeli društva, što smatram da nije dobro - izjavio je Medved.

Dodao je i kako je Vlada osnovala Vijeće za suočavanje s prošlošću te da je ovo što se danas dogodilo u Okučanima 'na tragu preporuka tog vijeća'.

Ključne riječi

Komentara 14

JA
jackiebrown20
10:48 02.05.2020.

Dajte nam medjeda preko Dunava da mu sudimo.

CG
crna.guja10
22:51 01.05.2020.

E sad , komu vjerovati: jedni kažu da je doza bila preslaba, a drugi vele da je bla prejaka

Avatar wakan tanka
wakan tanka
09:35 02.05.2020.

moja najveca vrlina je bahatost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije