Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavljaju se razgovori

Medved: Nisam siguran hoće li se Penavin prosvjed održati

tomo medved
Patrik Macek/PIXSELL
12.09.2018.
u 15:27

Medved je također odbio komentirati radi li se tu o unutarstranačkim obračunima u HDZ-u

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved rekao je u srijedu kako se nastavljaju razgovori s vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom, koji je najavio prosvjed protiv "šutnje institucija" o problemu ne rješavanja ratnih zločina na vukovarskom području, te da je svima isti cilj - pronaći rješenje.

''Jučer ste čuli zaključke razgovora koje je gospodin Penava obavio u Zagrebu, ti će se razgovori nastaviti", kazao je Medved novinarima na Markovu trgu.

Na novinarsko pitanje hoće li Medved biti prisutan na prosvjedu, nije dao jasan odgovor.

''Kažem, ti će se razgovori nastaviti, cilj je svih nas intenzivirati procese pronalaska nestalih osoba, intenzivirati radnju nadležnih tijela u progonu počinitelja teških kaznenih dijela ratnih zločina'', rekao je Medved.

Nije htio komentirati je li Penavin istup neobičan, a također ni hoće li se prosvjed uopće održati, dodavši da se nastavljaju razgovori na temu konkretnih pitanja koje je Penava iznio.

Medved je također odbio komentirati radi li se tu o unutarstranačkim obračunima u HDZ-u.

>> Pogledajte video - Branitelji se u centru Sarajeva sukobili s policijom

Komentara 4

GR
grebza
16:02 12.09.2018.

Njegova slika govori više od svih riječi. "Mudri", "obrazovani", vrhunski plaćeni, nitko nema vlastiti stav i ništa konkretno ne rade niti su napravili. I tako već 25 godina.

BA
bakulušić
15:37 12.09.2018.

Nisam ni ja siguran da će Penava pristati da se sa istragama i optužnicama čeka još dvadeset i nešto godina. I naravno da će se potruditi da izbjegne sudbinu hadezeovaca koji su digli svoj glas i pokazali da imaju stav.

AN
anthropos
19:42 12.09.2018.

Mora se održati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije