Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVAŠEVIĆ O PROSVJEDU

'Medved i Bedeković im nisu dali razglas, a Matić se nije bojao šatorašima dati utičnicu'

Zagreb: Prosvjed roditelja njegovatelja ispred Ministarstva za demografiju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
04.12.2019.
u 16:55

Ministarstvo branitelja u međuvremenu je demantiralo ovaj navod priopćivši kako nisu zaprimili obavijest o održavanju prosvjeda ispred svoga sjedišta, niti zahtjev za ustupanjem električne energije.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević uputio je kritiku ministru branitelja Tomi Medvedu i ministrici za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesni Bedeković tvrdeći da sudionicima današnjeg prosvjeda nisu dali da u utičnicu spoje razglas. Ministarstvo branitelja u međuvremenu je demantiralo ovaj navod priopćivši kako nisu zaprimili obavijest o održavanju prosvjeda ispred svoga sjedišta, niti zahtjev za ustupanjem električne energije.

Članovi Udruge obitelji djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom "Sjena" današnjim su prosvjedom pred zgradom oba ministarstva pozvali ministricu Vesnu Bedeković da poboljša status roditelja njegovatelja i njegovatelja djece s posebnim potrebama, te da ih se zakonski tretira kao radnike s plaćom i mogućnošću bolovanja.

Glavašević je navodno odbijanje spajanja razglasa usporedio s odnosom bivšeg ministra branitelja Predraga Matića, kojem je bio pomoćnik, prema braniteljima koji su za njegovog mandata prosvjedovali pred ministarstvom.

- Tomo Medved i Vesna Bedeković nisu htjeli dati roditeljima njegovateljima da u utičnicu ministarstva uštekaju razglas. Fred Matić se nije bojao onoga što šatoraši imaju reći, i dao im je utičnicu. Doduše, za razliku od Tome i Vesne, on se nije imao čega sramiti - objavio je Glavašević na Twitteru.

VIDEO Glavašević: HDZ je kriv za 99,9 posto zla u Hrvatskoj, Glavak: Jeste vi svjesni što ste izgovorili:

Komentara 33

KU
Kultura
17:51 04.12.2019.

Fred Matic a ha ha ha poznam ga i mogu vam sam reci a ha ha ha ko ljevicare zastupa u Briselu....a ha ha ha

LA
laurel
18:35 04.12.2019.

Matić pa kako bi se Matić bojao. Junak koji ima najviše odličja i koji je sam samcat uništio svu silu tenkova i neprijateljske žive sile nije na srpskim tjeralicama , ne strahuje od uhidbenog naloga,slobodno se kreće Srbijom, Bosnom ,Europomom za razliku od mnogih Vukovaraca koji se druga "Ništa lažno" Freda više sjećaju iz podruma nego sa prve crte

DU
Deleted user
18:17 04.12.2019.

Glavasevicu kako te nije sram???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije