Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDSKI ODNOSI

Među Makedoncima i Albancima danas vlada nevidljiva tolerancija

Western Balkans leaders' summit to focus on EU enlargement, in Tirana
Florion Goga/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.08.2021.
u 16:13

I jedni su i drugi frustrirani što ih EU već 20 godina vrti u istom krugu odbijanja

Ključne riječi

Komentara 8

IP
info_punkt
19:48 11.08.2021.

s naglaskom na nevidljiva

SI
sisavac
16:57 11.08.2021.

A eu je valjda neka krava muzara, koju ovi paraziti misle sisati vječno.. Ono, valjda ste skužili da u novom proračunskom razdoblju, do 2027-e, nema baš puno prostora za davanje novca sirotinji da si poasfaltira seoske puteve, izgradi kanalizaciju, većć je većina za projekte koje će sisati zapad, a formalno budu se odvijali na istoku. Nema više iparda, saparda... Svi koji su mislili sve svoje zaostatke riješiti ulaskom u eu, gadno su se prevarili. Izgradiš veliki vrtić i onda tražiš pomoć od države za održavanje. Nema više.

DJ
Djoile
20:59 11.08.2021.

Zivorade l995 Je...te Evropa. Da Bog da da ostanes u toj zabokrecini do kraja zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije