Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju pomoć

Medo bi mogao i hodati, ali hitno treba na operaciju

Foto: Privatni album
1/3
12.03.2020.
u 20:40

Budućnost malenog psa određuju sati, što mu se prije pomogne, veće su šanse i za oporavak. Veterinarske usluge nisu besplatne, a o Medi se brine Udruga Rina

Medo je pronađen na ulici, nije mogao na zadnje noge pa ih je vukao za sobom, a prijetila mu je eutanazija. I onda su opet, po tko zna koji put, volonteri pokazali da nema granica kad je riječ o životu.

Maleni pas ima tek sedam kilograma, a najvjerojatnije je nastradao od udarca. Noga, auto, letva, što ga je pogodilo nitko sa sigurnošću ne zna. Nakon pregleda na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu odlučeno je da ide na operaciju. Prije toga Medo treba CT koji će utvrditi kakva je ozljeda i što se operacijom može popraviti. No, vremena je za sve jako malo, jer o brzini ovisi i Medina budućnost i hoće li ikad više prohodati.

O Medi se brine Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja RINA. Troškovi pregleda i operacije još se ne znaju, sigurno je jedino da neće biti mali. Pomoći im možete uplatom na račun Udruge, HR1324840081104925854, a sve o Medinom liječenju možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije