Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjev Nacionalnom stožeru

Međimurski stožer traži da se otvore tržnice u Čakovcu i Prelogu

Tržnica u Čakovcu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
27.03.2020.
u 15:51

Podsjećaju da je na području Međimurske županije aktivno čak 4900 OPG-ova, a poljoprivredna proizvodnja mnogim je obiteljima način preživljavanja

Načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije Josip Grivec uputio je zahtjev Nacionalnom stožeru u kojem traži da se omogući rad tržnicama u Čakovcu i Prelogu.

"Vezano uz današnju uputu Stožerima civilne zaštite o obavezi osiguranja uvjeta za izniman rad određenih tržnica, molimo vas dozvolite da na području Međimurske županije rade tržnice u Čakovcu i Prelogu za koje Stožer civilne zaštite Međimurske županije smatra da mogu udovoljiti higijenskim, sanitarnim i epidemiološkim uvjetima. Riječ je o tržnicama poluzatvorenog tipa, no Stožer civilne zaštite Međimurske županije će za njih osigurati stalnu provedbu svih higijenskih, sanitetskih i epidemioloških uvjeta. Podsjećamo da je na području Međimurske županije aktivno čak 4900 OPG-ova, a poljoprivredna proizvodnja mnogim je obiteljima način preživljavanja. S obzirom na potrebu za svježim namirnicama, te u cilju zaštite domaće proizvodnje molimo da udovoljite našoj zamolbi", traži Grivec. 

Tržnica u Čakovcu
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije