Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USVOJENA ODLUKA
Povratak na članak

Međimurska županija zadužuje se za 25 milijuna kuna radi premošćivanja jaza

Kredit je, kako je rečeno, namijenjen za premošćivanje jaza nastalog zbog različite dinamike priljeva sredstava i dospijeća obaveza. Međimurska županija protekli je godina provela ili još provodi 70 projekata od kojih je čak 40 kapitalnih.

Komentari 2

TA
Talleyard
16:32 15.07.2020.

lopuža posranec sa svojom aprtijskom bagrom unazadio Međimurje za desetljeće. Vrijedni Međimurci će još dugo morati raditi za najmanju plaću u državi. Nakon 2 godine još nije dovršen popravak 50 metara jedinog nadvožnjaka u gradu, zbog čega je kaos u gradu u dnevnim špicama prometa. To je samo jedan od primjera nesposobne i korumpirane partijske bagre.

VL
BA
Barbasmora
15:56 15.07.2020.

Dobra taktika! Ako nas slucajno prime u euro zonu necmo moc vise tako lako zaduzivat nerodjene dice na lipom nasem balkanu! I nije to sve! Kad bankrotiramo spasavat ce nas cila EU! Navalite balkanci na kredite, ako ima onih kojii ih nude balkanskoj drzavi i balkanskom godpodarstvu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.