Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postignut dogovor s Ministarstvom

Medikol od danas ponovno radi PET/CT pretrage

bolnica
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
13.06.2016.
u 16:47

Ministarstvo zdravlja i HZZO pokazali su razumijevanje zbog nedostatnog broja ugovorenih PET/CT dijagnostičkih postupaka, te dali "zeleno svjetlo" Medikolu da odradi pretrage do 30. lipnja ove godine

Privatna poliklinika Medikol od ponedjeljka, 13. lipnja, nastavila je s provedbom PET/CT dijagnostičkog postupka, na HZZO-ovu uputnicu, u Medikolovim PET/CT centrima u Splitu, Rijeci i Osijeku, izvijestili su iz Medikola.

Ministarstvo zdravlja i HZZO pokazali su razumijevanje zbog nedostatnog broja ugovorenih PET/CT dijagnostičkih postupaka, te dali "zeleno svjetlo" Medikolu da odradi veći broja pretraga od ugovorenih do 30. lipnja ove godine, rekla je Hini ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak Rajković.

Pacijente se prestali primati 17, svibnja ove godine,  kada su popunili sve termine za PET/CT pretrage, koje su imali ugovorene s HZZO-om do 30. lipnja.

"Problem je bio što je ugovoreni broj postupaka bio puno manji od potreba za tom pretragom. Postignuti dogovor je usmeni, a u Medikolu ovaj tjedan očekuju i potpisivanje ugovora", napomenula je ravnateljica.

>>Dario Nakić: 'Nama nikakvih novih produženja lista čekanja'

Komentara 1

DE
Demokracija1111
22:42 14.06.2016.

Kriminalci opet preuzimaju proizvodnju i nabavu ljekova, cijepiva i medicinske opreme. Sada žele raditi i usluge liječenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije