Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Claas Relotius
Povratak na članak

Medijski skandal: Kad novinar zlorabi svoj talent

Najnagrađivaniji njemački reporter Claas Relotius kaže da je izmišljao priče jer je bio pod velikim pritiskom

Komentari 9

I1
ing-12345
07:32 22.12.2018.

Claasu Relotiusu nije izmišljao priče jer je bio pod velikim pritiskom već jer je on pripadnik liberalno fašističke ideologije kao i novine za koje je pisao. A ta liberalno fašistička ideologija laže u svezi invazije imigranata na EU pa jee ovaj bijedni lik kao i svaki sluga pisao laži koje bi poduprle propagandu liberalnih fašista. Nije on nažalost jedini. U Njemačkoj je velika većina medija šutjela o napadima na žene na dočeku nove godine 2016 u Koelnu. A u Hrvatskoj kao jedan od primjera imamo Maju Sever i njenoj laži o sirijskom ekonomskom imigrantu i njegovoj nepostojećoj kćeri. A zadni primjer je njemački ADF sa pričom kako hrvatska policija "ilegalno" protjeruje ilegane imigrante iz Hrvatske.

VL
MX
Mister X
01:07 22.12.2018.

Sad će ispasti da je jedini novinar koji prodaje maglu čitocima . Ovpga su uhvatili jer je sigurno 80% lagao a 15 % je pisao poluistinu .. Dok mdrug i lažu pola manje pa je to sve podblagosovom izdavača . . Eto moraš ostariti sa lažima da te neki uhvate i eto sad če postti pisac fntasticnih romana još bolje za njega a reklamu če mu oni sami dati još ...

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:19 22.12.2018.

Fake news bagra...

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
07:38 22.12.2018.

da ste vi drugačiji ovo bi držali na nasovnici puna tri puna dana a pošto to skrivate i ne pišete u nastavcima ...svima je jasno šta su noviniri i mediji !

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
08:06 22.12.2018.

a koliko je silvio izmislio prica dok je radio u sluzbi partije .....

VL
PL
@ploto@
15:08 22.12.2018.

Der Spiegel i novinari ?! To su sve mediji kartelno povezanih vlasnika koji slijede neoliberalnu agendu,a to što zovete novinarima su politički aktivisti koji šire tu agendu i nemaju nikakve veze sa pravim novinarima .

VL
FR
Frapin
16:48 22.12.2018.

Vidi se na njemu da je podli lažljivac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.