Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTJECAJ NA UREĐIVAČKU POLITIKU
Povratak na članak

Mediji upozorili na sustavni pritisak SDP-a

Ističu da ispravcima i demantijima SDP reagira čak i na vrijednosne sudove koje su novinari pozvani iznositi u za to predviđenoj formi.

Komentari 48

DR
drjusup
15:34 07.02.2018.

90% medija u Hrvatskoj dijeli ideologiju i svjetonazor SDP-a i SDP-ovci si misle da je potpuno normalno intervenirati u medije koje oni smatraju bliskima. SDP-ovci se uzbuđuju zbog banalnih stvari i malog medijskog bockanja čisto da mediji koji svaki dann pljuju HDZ na najbrutalnije načine stvore privid da su "kritični" i prema SDP-u. Nedavno je pokrenuta u Dubrovniku istraga protiv SDP direktorice u javnoj ustanovi, pokrala dva milijuna kn, u medijima o tome ništa. MUP je sve otkrio, ali ne i SDP-ov DORH. Da je hdz-ovka, to bi bila masna naslovica na svim portalima. Da vas SDP-ovci mediji uzmu na pik kao HDZ, pa vaš rejting bi bio 2%, ovo što vama mediji rade je kamilica, o vašim pravim aferama se šuti, vi SDP-ovci možete mlatit supruge, plačkati, uhljebljivat, DORH će vas štititi, vi ste nedodirljivi, nadam se još samo do travnja kada Cvitanu istječe mandat. Tek tada će biti cirkusa kada se makne zaštitnika partijskog kriminala.

VL
KR
krka
15:08 07.02.2018.

peđa grbin, bero, arsenije, jajoglavi mavas, matić, glavašević, glasovac, ostoja ranković, rajko ostojić.... pa da pritišću medije? ne, nije moguće, to je ekipa "ljubičica belih" koja puca od tolerancije, poštenja, uvažavanja tuđih mišljenja, odgovaraju samo komesaru i partiji i uvek je istina samo ono što oni kažu!!!

VL
ST
stefj
15:13 07.02.2018.

Ostala navika od tandema Josipović-Milanović, teško se oduprijeti starim navikama...

VL
DR
droza
15:15 07.02.2018.

Krucijalno je pitanje, zašto na ovu, očitu pojavu nije reagiralo HND-o i gospodin "vijak".

VL
Avatar mofo
mofo
15:05 07.02.2018.

Gadna je panika čini mi se, čim se i mediji okreću protiv njih onda znaš kako se u stvari ponašaju...

VL
KO
koraknaprijed
15:12 07.02.2018.

Ne mogu nasljednici KPH to jest SvDrP-oci prežaliti komunizam i kontrolu medija,ha,ha vrag je ta demokracija koju oni nikad nisu željeli. Što bi sa slobodom govora Bero? Gdje su pare?

VL
KA
karlodrago
15:36 07.02.2018.

Bernardić izgleda simpatično sve dok ne progovori a kad progovori postaje bljutavi političar i dobro bi bilo da je što duže na čelu SDP-a .HDZ će mu biti zahvalan.

VL
DU
Deleted user
15:30 07.02.2018.

Ne može partija protiv sebe. Kako je tek bilo kad su bili na vlasti...

VL
AN
AnteizmalogZGa
15:12 07.02.2018.

Da li je ovo "pila naopako" ili se (hvala ti Bože) mediji konačno drže pravila pisanja i objavljivanja? Vrlo sam skeptičan kada je upotpisu autora teksta HINA.

VL
SO
SoloHan
15:16 07.02.2018.

Mediji združeno ruše Beru nebi li spasili drugove i posebno drugaricu Milanku

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
15:48 07.02.2018.

Mediji i SDP - ljubav pod maskama - da se poslužim karnevalskim štihom. Bogzna što je sad na stvari kad ovo objavljuju? Jel' to pomažu ljubljenoj partiji riješiti se neželjenog čeda Bere?

VL
VP
vl.pinjuh
15:20 07.02.2018.

covjek ne može vjerovati da ovi dječaci iz Sdp vrše pritisak i mole novinare da napišu nešto lijepo o njima. obratite se urednicima Smiba.modre lastenje ili vesele sveska možda oni imaju razumjevanja da vam slože neki crtić jer zato imate likove.

VL
PP
pp
15:42 07.02.2018.

Totalitarna ljevica gubi tlo pod nogama.

VL
FA
fake
16:32 07.02.2018.

E moj Bero, da mediji prenose samo 10 % vaših krim. radnji još od doba milančeta, da narod ima uvid u sve tužbe protiv vaših određenih ljudi koje stoje po ladicama, recimo Malićeve, gdje bi vam bio kraj.Zato, bolje šuti i priznaj samom sebi da te više ni tvoji ne podnose.

VL
GU
General_U
16:00 07.02.2018.

kad ste ih razmazili pisali ste i još uvik pišete sve najlipše , voljenoj i jedinoj partiji u hrvatskoj...nisu bankrotirali samo ih pitajte di su pare. ..

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
16:13 07.02.2018.

Punih 45 godina ta nepismena ekipa je kreirala novine i širila svoju zločinačku ideologiju. Onda smo malo glumili demokraciju i stvari radili prikriveno. Zadnjih mjeseci SDPu kola idu nizbrdo, zavladala nervoza, pa iskaču stari refleksi.

VL
PR
prajdali100
16:32 07.02.2018.

Ja ne smijem ništa komentirati pošto ce me opet neki tip iz VL blokirati.Evo neću reći ni " A" o pametnom drugu Beri.

VL
DD
ddh
18:22 07.02.2018.

"Mediji upozorili na sustavni pritisak SDP-a" - stoji u naslovu. Koji mediji? Pa 97% svih t.zv. "novinara i novinarki" su na liniji SDP-a. Na Jutelu (Nepravedno zvan u govornom podrucju i HRT!) su svi redakteri i novinari komunjare i propagandna masinerija ili SDP-a ili Yugo-opcije, a sto je u principu isto. Munizaba, Severova, Nadjinski, Vlahov, Arezina ili Pavicka, Latin, Brozovic ili Smrdic su kadar SDP-a. A isto je i u pisanim medijima pocev od Novog, Jutarnjeg, dobrim djelom Vecernjeg ili "tvornice" pamfleta i lazi Indexa, pa do Sikanjica i ostalog yugo-komunistickog drustva. Zato su u medijima i zaposleni SDP-ovi kadrovi nepismenjaka kojima je jedina odlika laganje, spletkarenje podmetanje protiv Vlade i Premijera, bitka protiv Branitelja, protiv Katolicke crkve i rusenje svega sto je hrvatsko. A ako sad mediji pocinju kukkati, da ih SDP pritisce, onda je to isto tako izmisljeno i dvolicno. Kao da netko treba jednu Severovu, Stankovica ili Munizabu nagovarati, da nesto izgovara u korist SDP-a. Jutel je vise stete ucinio i cini Hrvatskoj i Hrvatima, nego cijela cetnicka agresija.

VL
NE
nebuišlo
15:16 07.02.2018.

nisam zagovornik partije, ali mediji su najveće zlo naše zemlje, ne pišu o pravim temama, surađuju sa onima koji su uništili državu, a ovi članici o sdp-u, koliko ih god ne volim, su sramotni, pozivanje na visoki izvor blizak vrhu stranke?pa čim vidim članak Petra Maretić Žonje znam da se unutra poziva na visoki izvor, a to je dno novinarstva, to su naručeni huškački članci koji nemaju veze s novinarskom profesijom.

VL
KR
kruti198
16:57 07.02.2018.

partija na aparatima!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.