Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO REINER:

'Mediji su već šest mjeseci proglašavali Tomaševića za sigurna pobjednika, sada to baš nije tako'

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
16.05.2021.
u 21:07

- Mi zapravo stojimo jako dobro. U svim ostalim gradovima u kojima smo i prije obnašali vlast i sada stojimo odlično - poručio je Reiner

Član Predsjedništva HDZ-a Željko Reiner kazao je kako unatoč izlaznim anketama vjeruje da će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović ući u drugi krug.

- Sasvim je jasno da ćemo daleko bolje stajati u Rijeci nego na zadnjim izborima. U Zagrebu znate i sami da je većina medija već šest mjeseci unaprijed proglašavala Tomaševića za sigurna pobjednika. Sada to baš nije tako. Naš kandidat, profesor doktor Filipović je tu negdje i vjerujemo da će ući u drugi krug. Mi zapravo stojimo jako dobro. U svim ostalim gradovima u kojima smo i prije obnašali vlast i sada stojimo odlično - rekao je.

Upitan za rezultate u Splitu gdje je HDZ-ov Vice Mihanović osvojio 23,4 posto i nalazi se na drugom mjestu iza Ivice Puljka (Centar), kazao je da tek treba vidjeti kako će biti na kraju.

- Sada stvari izgledaju možda drugačije nego što će biti kasnije. Izvjesno je da je SDP prošao jako loše u Splitu, kao i u ostalim gradovima, a kako će cijela priča završiti to ćemo tek vidjeti. Ovo su bile samo izlazne ankete - kazao je Reiner.

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
malosutra12
22:20 16.05.2021.

Najveći pobjednik ovih izbora je Davor Filipović koji je na političku scenu iznio svoju sposobnost, kojeg čeka velika politička karijera kakvog treba hrvatski narod i Plenković

MM
mate.matika20
21:37 16.05.2021.

vitez okruglog stola na kojem alkohol toči šeks je prolupao, oduzmite mu mač da netko ne strada ... javite dvorskoj ludi da se Hoćemo Možemo ostvarilo ... sad je potrebno detronizirati te spodobe koje su ostale u feudalizmu i križarskim ratovima

NI
ninoslav
21:54 16.05.2021.

Hm, je li ovaj vitez uzimao nedopuštene supstance?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije