Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNA POMOĆ

Medicinskom tehničaru ukraden automobil dok je radio smjenu od 24 sata

Foto: Facebook
26.03.2020.
u 11:15

Auto je Audi A3, 2014. godine, sivo smeđi

Medicinskom tehničaru Antoniju Gašparu ukraden je automobil. Radio je 24-satnu smjenu u KBC-u Sestre milosrdnice u Vinogradskoj i nakon što je jutros krenuo doma, vidio je da mu nema automobila. 

Pomoć je preko Facebooka potražila njegova supruga Maja:

"Dragi moji FB prijatelji, nisam aktivna na FB-u, ali sad vas sve molim za pomoć. Moj muž Antonio Gašpar je medicinski tehničar u KBC Sestre milosrdnice i danas ujutro je izašao iz smjene od 24 sata i shvatio dok je on radio u bolnici netko je odlučio UKRASTI NAŠ AUTO! I to drugi put u 9 mjeseci na istom mjestu. Auto je Audi A3, 2014. godine, sivo smeđi. ZG 3161 HG. Molim vas pomozite da ga pronađemo!" napisala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije