Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sintetska droga

Među uhićenima u velikoj akciji i vlasnica koprivničkog Sexy shopa?

Foto: PU osječko-baranjska
1/5
16.05.2019.
u 16:06

Emanuela Betlehem Lončarić dosad je pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a protiv nje se trenutno na Općinskom sudu u Koprivnici vodi nekoliko postupaka, dok neke optužnice čekaju potvrđivanje

U akciji Total provedenoj na području deset policijskih uprava zaplijenjeno je više kilograma sintetske droge, takozvanih osvježivača zraka, a više mjesečnim istraživanjem obuhvaćena je 21 osoba iz cijele Hrvatske. Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Podravski.hr piše kako je potvrđeno da je jedna od uhićenih osoba s područja Koprivničko-križevačke županije, a neslužbeno doznaju kako je riječ o Emanueli Betlehem Lončarić, vlasnici koprivničkog Sexy shopa, smart shopa koji je godinama povezan s prodajom sintetičke marihuane upakiranu i prodavanu pod krinkom osvježivača prostora.

Emanuela Betlehem Lončarić dosad je pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a protiv nje se trenutno na Općinskom sudu u Koprivnici vodi nekoliko postupaka, dok neke optužnice čekaju potvrđivanje. Zbog toga svega Emanuela Betlehem Lončarić je već boravila u istražnom zatvoru. Uhićena je jučer ujutro i tijekom dana prebačena u Osijek, navodi Podravski.

Podsjetimo, 2015. godine zbog pušenja osvježivača zraka preminuo je jedan 15-godišnjak iz Zagreba. Iste godine bila je prijavljena i Emanuela Betlehem Lončarić.

– Policija je bila kod mene, zaplijenili su mi 140 paketića i dobila sam informaciju da je s njima sve u redu. Ja ne prodajem ništa što bi bilo zabranjeno, sve ide preko računa, plaća se PDV... – rekla je tada za Večernji list. Rekla je i da je već četiri godine izložena nepotrebnoj represiji te da joj je zaplijenjena i nikad vraćena roba nabavne vrijednosti od oko 30.000 kuna. 

– U moj dućan ne mogu ući maloljetnici, a punoljetne osobe valjda znaju što rade. Ako ja prestanem prodavati osvježivače zraka, prodavat će ih netko drugi – rekla je.

VIDEO Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu:

 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
16:35 16.05.2019.

je li to ona koja je nedavno prijavila krađu u sexy shopu?

AB
abendblatt
17:06 16.05.2019.

Ne vidim u cemu je problem,ako je prodaja ocvjezivaca zraka dozvoljena, valjda treba prvo zabraniti prodaju a onda plijeniti i hapsiti.

DU
Deleted user
17:14 16.05.2019.

nisu platili mito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije