Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RESTORANI U VRIJEME KORONE

McDonald's ipak omogućio i narudžbu za van za pješake i bicikliste

Foto: McDonald's
1/3
30.04.2020.
u 13:21

Kako bi svojim gostima osigurao još višu razinu sigurnosti, McDonald's je uveo i dodatne mjere, usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama

McDonald's predstavlja novu uslugu - naručivanje za van, namijenjenu prije svega pješacima i biciklistima. Oni sada svoju narudžbu mogu naručiti na jednim vratima, a na drugima preuzeti.

Usluga je trenutačno dostupna u 24 McDonald's restorana u cijeloj Hrvatskoj, a od subote će naručivanje za van biti dostupno i u Splitu - najprije će biti otvoren McDonald's Joker, a u utorak 5. svibnja za naručivanje za van bit će otvoren McDonald's u Poljičkoj ulici.

Kako bi svojim gostima osigurao još višu razinu sigurnosti, McDonald's je uveo i dodatne mjere, usklađene s trenutno važećim epidemiološkim mjerama. To znači da je broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen na najviše pet narudžbi, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Preporučeno je i beskontaktno plaćanje, a u slučaju plaćanja gotovinom, goste se moli da novac odlože na pult, čime se dodatno smanjuje izlaganje riziku.

- Uslugu narudžbe za van razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici otići vozilom na McDrive ili naručiti dostavu, ili su jednostavno u blizini i raspoloženi za kvalitetan i ukusan obrok, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Naručiti za van možete svakim radnim danom od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 23 sata. Popis restorana u kojima je dostupna usluga naručivanja za van možete pronaći ovdje.

McDonald's restorani za posjet gostiju zatvoreni su od 17. ožujka kada je radi sprečavanja širenja epidemije posao preusmjeren na dostavu i McDrive.

McDrive je dostupan u 18 McDonald's restorana i dio je standardne usluge za vozače automobila i motocikala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije