Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKI SLUČAJ

Policiji prijavio da su mu ukrali automobil, no snimka s McDonald'sa upropastila mu plan

Pobjegao policiji pa ga otkrio McDonald's
Foto: Wochit
1/4
24.09.2019.
u 08:43

Čini se kao nerijetki slučaj prebrze vožnje, no ovog je vozača jurila policija pod upaljenim rotirkama i dalje je sve krenulo nizbrdo...

Razbojnike iz Hrvatske, koji su opljačkali dva bankomata, odala je kreditna kartica koju su koristili na oba bankomata, a u slučaju 29-godišnjeg Johna Jamiesona, njega je odao, ni manje ni više, nego McDonald’s.

U Northumberlandu na sjeveroistoku Engleske su kamere uhvatile nemarnog vozača koji je jurio autocestom A189 više od 160 kilometara na sat.  Čini se kao nerijetki slučaj prebrze vožnje, no ovog je vozača jurila policija pod upaljenim rotirkama. 

Zbog prevelike brzine, automobil u bijegu je sletio s ceste, a Jamieson je pobjegao, ostavivši svoja tri suputnika u automobilu. Netom nakon toga uputio se u prvu policijsku postaju i prijavio krađu svog automobila iz dvorišta.

- Nestali su mi ključevi od automobila i kuće. Pogledao sam u dvorište, ukrali su mi auto- izjavio je Jamieson policiji, prenosi Metro.

Na ovu bi se priču možda i izvukao, ali je policija pretraživala snimke na relacijama kojima se kretao sporni automobil. Otkrio ga je McDonald’s. Naime, policija je dokazala kako je on bio cijelo vrijeme iza volana tijekom policijske jurnjave zato što je zabilježen na kamerama McDonald’sa za vrijeme koje je tvrdio da mu je automobil bio ukraden.

Detektiv Jonny Pallace je kazao kako su Jamiesona uhitili zbog nemarne vožnje koja je lako mogla rezultirati tragedijom.

- Nadam se da je uživao u hrani iz McDonald’sa zato što mu je neće dostavljati u zatvor- zaključuje Pallace.

VIDEO Pogledajte kako izgleda novi električni Volkswagen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije